Hlavní obsah

Zase se energie nahustily, jako by měl praskat led! Sára se těší na cesty!

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Jiří Vítek / Seznam.cz

Léto je o cestování, ale i o láskách!

Sára život bere a vždy brala, jako cestu k sobě!

Článek

Sára život brala a bere, jako cestu k sobě a to , že na ní potkáme řadu lidí a hrajeme mnohé z  rolí, nám ji má obohatit!!

Tak Sára nečte hlouposti ani o tom, kdo co zdemoloval ani o tom, kdo co poškodil! Na to je tu černá kronika a mnoho nudících se a  jiných lidí. Musí do krátké dovolené ještě hodně věcí zařídit i poplatit a doladit věci, co prostě nepočkají.!! Agenturní věci jí sice chvíli zaměstnaly mozek, ale ví , že je to zase ,tak na tři měsíce, nějaká suma na jejím účtu. Jinak ji letmá potkávání vlastně vůbec nic neříkají. Období, kdy si s něčím nepodstatným/ pro ni/ lámala hlavu, už má tak 20 let za sebou. Bere to jako automatické odpovědi od HR děkujeme a přejeme Vám… bla bla bla… jako šum na pozadí krajiny. Ta krajina je její a ten šum, ani nevnímá. Koho 2 roky neviděla a neslyšela , tak ani jeho telefony, natož , aby ho viděla, opravdu nebere. Je to pro ní nepodstatné a nechápe!! Proč mi někdo takový volá ??

Jestliže někoho náhodou potká, prohodí zdvořilostní věty , to ano ,ale opravdu jinak se těmito příběhy nezabývá. Taky proč.. nikdy moc nechápala , že lidé, tak rádi žijí ty cizí příběhy a né ty svoje!! Sára žije ty cizí příběhy jen profesionálně ,ale okamžitě po odchodu klienta naprosto vypouští. Prožívání je jedna z věcí , které nás dělají lidmi, ovšem né cizích příběhů, ne toho co není naše věc. Je to jako s krizovým managmentem, pokud chcete ořezat nepodstatné a zachránit podstatné, je třeba se fokusovat, jen na to, co chceme zachránit, nikoli na omáčku!!!

Sára jede do své oblíbené kavárny a potká zde milé lidi , které potkává ráda! To je něco zcela jiného.

Už jen pár dní a snad se jejích kotníků opět dotkne pěna mořského vánku.

Sára by měla žít u moře, je na to přímo stvořená.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz

Doporučované

Načítám