Článek
Řeč je o továrně zpracovaných potravinách, které jsou někdy dokonce škodlivější než samotný cukr. Co to vlastně je ? Je to potraviny která prošla vysokou úpravou a to už třeba tím že do ní byly přidány konzervanty, barviva, nebo dochucovadla .
Všechny látky které se do potravin přidávají jsou pro tělo velmi nezdravé, řeč je například o „ÉČKÁCH“ jak určitě víte není to nic dobrého, ale je to horší než si myslíte
například konzervant E211 může mít dokonce i karcinogení učínky, nebo E466 může způsobit trávicí potíže.
Když člověk dlouhodobě jí potraviny tohoto typu může se dočkat dlouhodobých následků které tyto chemikálie můžou způsobit.
A způsob jak se těmto potravinám vyhnout je si číst složení potravin a těm které obsahují moc chemikálií se vyhnout.
A nebo kupovat pouze BIO ale to záleží na každém jednotlivci a jak se rozhodne.