Hlavní obsah
Lidé a společnost

Začíná sezona volebních řetězových mailů. Tohle je ten nejlepší

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Šťastné pondělí

Napsali jsme tak ultimátní mail, až jsme mu začali věřit.

V aktuálním díle satirického Šťastného pondělí jsme napsali vlastní řetězový mail o prezidentských se všemi nejlepšími dezinformačními tématy (Benešovy dekrety nechybí!).

Článek

Nezapomeňte se ale nejdřív právě na tento díl Šťastného pondělí podívat, protože jen tam vám Jindřich Šídlo s vydatnou pomocí Jany Bobošíkové a Petra Hájka vysvětlí, jak řetězové maily rozhodly obě minulé prezidentské volby. A tady už je náš ŘETĚZOVÝ SUPERMAIL v plném znění. (Ne, opravdu nic z něj není pravda.)

Fwd: Fwd: Fwd: Zajímavé…..!!! Prezidentský SUPERMAIL od ŠŤASTNÉHO PONDĚLÍ

Je toto vůbec možné??! TOHLE jsou NAŠI kandidáti na PREZIDENTA ČESKÉ REPUBLIKY??????

Petr Generál PAVEL KTERÝ PRACOVAL NEJDŘÍV PRO KSČ A PAK PRO NATO, CIA, FBI, NBA, a NFL!!! Paní BOBOŠÍKOVÁ zjistila, že už v deseti letech Petr Generál PAVEL předával svému STRÝCI V USA (agent v kanadsko-americké tajné službě NFL)!!! tajné informace z rozvědky NAŠÍ ČESKO-Slovenské armády a zradil tak KOMUNISTICKOU PŘÍSAHU protože pracoval pro nepřítele (KRYCÍ JMÉNO “”GENERÁL””)……. Proč o tom média mlčí a všude jen řeší jeho POCTIVÁ SLUŽBA LIDU ČSSR???

KDO je ale Gen. Pavel dnes?? Člen motorkářského gangu NOČNÍ VLCI (viz. seriálový dokument ZÁKON GANGU). V tomto gangu spolu s Jaroslavem FOLDYNOU z SPD v KOŽENÝCH BUNDÁCH jeli v květnu 2016 na Berlín. Aha?? Co tam spolu dělali? A je snad NÁHODA, že přesně 5 a půl let poté skončila Angela MERKELOVÁ jako kancelářka NĚMECKA????

Foto: Šťastné pondělí

Petr Pavel

Za druhé. Danuše NERUDOVÁ, která dělala rektorku na MENDĚLEJOVĚ UNIVERSITĚ POJMENOVANÉ PO NACISTOVI JOSEFU MENGELEJEVOVI??!!!!!! V mainstreamových médiích vám NEŘEKNOU o této universitě, že tam vystudovali i RAKUŠÁCI, což je něco jako SUDEČTÍ NĚMCI!!!! (psali o tom Seznam Zprávy nebo Novinky……..) Učila je tam Danuše NERUDOVÁ jak zrušit BENEŠOVY DEKRETY????

NERUDOVÁ si hraje na PROGRESIVNÍ demokratku a liberálku ale Co by měla dělat taková PROGRESIVNÍ kandidátka?!! URČITĚ NE NECHAT SE FOTIT DO KNIHA LADISLAVA ŠPAČKA, aby VYDĚLALA peníze na financování VÝUKY RAKUŠÁKŮ!!!!

Ale to úplně nejhorší zjištění o D. NERUDOVÉ je že chytá ryby a RYBY jsou KŘESŤANSKÝ SYMBOL JEŽÍŠE. Je snad D. NERUDOVÁ se svým manželem R. NERUDOU a T. HALÍKEM zapletena do PŘÍCHODU NOVÉHO KRISTA?? Ale teprve toto je opravdu zajímavé…….. Její manžel R. NERUDA je partnerem v advokátní kanceláři HAVEL a PARTNEŘI. ALE přitom víme, že HAVEL je mrtvý!!!! Anebo SNAD NENÍ, KDYŽ POŘÁD VLASTNÍ ADVOKÁTNÍ KANCELÁŘ?! Bude zvolení D. NERUDOVÉ znamenat že se SVÝM MANŽELEM protiústavně dosadí ZPÁTKY NA HRAD HAVLA?????!!!

Foto: Šťastné pondělí

NEUVĚŘITELNÉ! D. NERUDOVÁ MÁ RYBU!!!

ALE POZOR!!!!! TEĎ teprve přijde to hlavní……. Andrej BABIŠ. Ano, TEN BABIŠ, který poslal svého SYNA na KRYM aby mu tam postavil SUPERLUXUSNÍ DÁČU za peníze DAŇOVÝCH POPLATNÍKŮ EU TAKŽE I VÁS!!!! Protože jeho zámek ve FRANCII byl zkonfiskován díky KAUZE PANAMSKÉ PAPÍRY a ČAPÍ HNÍZDO mu MŮŽE BÝT ODEBRÁNO SOUDEM tak BABIŠ potřeboval na důchod novÝ ZÁMEK V ZAHRANIČÍ!!!! VIZ FOTO, JEDNÁ SE O TAJNÉ ZÁBĚRY AKTIVISTŮ KTEŘÍ DO JEHO VILY PRONIKLY!!!!!

ALE TEĎ TO NEJDŮLEŽITĚJŠÍ….. Víte proč BABIŠ vstoupil do politiky?? Ne, NEBYLO to protože chtěl více dotací pro svůj AGROFET….. PRAVDA kterou vám tu napíšu je mnohem VÍC PRAVDIVÁ! ANDREJ BABIŠ měl v roce 2011 schůzku se samotným Georgem SOROSEM. Ano, čtete SPRÁVNĚ!!!!!!!!! Je to dokázané paní Lenkou ZLÁMALOVOU!! A jak se jmenuje STRANA Andreje BABIŠE??? No přeci ANO2011!! UŽ TO CHÁPETE?? George SOROS si KOUPIL Andreje BABIŠE protože BABIŠ UŽ NEDOKÁZAL NIC VYDĚLÁVAT protože JEHO VÝROBKY NECHTĚL NIKDO JÍST. A tak ho SOROS donutil JÍT DO POLITIKY (BABIŠ sám OPAKOVANĚ říkal že do POLITIKY NECHTĚL a NĚKDO HO PŘINUTIL!!!!!)). Andrej BABIŠ je teď jenom SOROSOVA LOUTKA v plánovaném SUPERHOLOKAUSTU VŠECH NÁRODŮ SVĚTA!!!!!!!

Foto: Šťastné pondělí

BABIŠ MÁ 5 PÍSMEN, SOROŠ MÁ 5 PÍSMEN!!! (velmi důvěryhodný důkaz!!!)

MÁM DOST toho jak nám mainstreamová „MÉDIA“ lžou a neříkají pravdu!!! CPOU nám ty svoje kandidáty!! PROČ NA PREZIDENTA KANDIDUJÍ TIHLE a NE úspěšní EKONOMOVÉ, ZKUŠENÍ DIPLOMATI NEBO PODNIKATELÉ????!! OBČANÉ, musíte se ZAČÍT BRÁNIT PRAVDOU. Jestli chcete vědět pravdu, KLIKNĚTE TEĎ HNED NA TENTO POŘAD (prosím neříkejte nikomu na SEZNAMU že jsme se s NAŠÍM PRAVDIVÝM POŘADEM vloupali na jejich web!!! nebo nás VYMAŽOU). JENOM TAM VÁM ŘEKNU ČEMU MŮŽETE VĚŘIT.

NAŠTVANÝ OBČAN ŠÍDLO

zdroje: facebook, internet

Nevěřte zaručeným e-mailům, které se tváří, že jen ony vám řeknou tu jedinou pravdu. Každou příliš šokující informaci prosím ověřujte na médiích, u kterých se kontroluje, co je pravda a co jen ubohá lež. Třeba právě u nás na Seznam Zprávách.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz