Hlavní obsah
Umění a zábava

Pohádky dětem, konečně klid vám dospělým

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Stream.cz

Stream.cz nabízí zdarma pohádky, které pobaví celou rodinu

Pokud máte vy a vaše děti rádi animované pohádky, prozkoumejte nabídku pořadů na Stream.cz.

Článek

Jediný klik vás dělí od vstupu do magického světa dobrodružství, přátelství a fantazie s nejoblíbenějšími pohádkami jako například Barbie Dreamtopia, Monster High, Hot Wheels City či Krteček. Děti mají příležitost se na Stream.cz učit, tvůrčím způsobem prozkoumávat svět a snít, bez ohledu na to, kde se nacházejí.

V Barbie Dreamtopia vezme Chelsea, mladší sestra Barbie, malé diváky na fantastickou cestu ze svého skutečného života do Dreamtopie, země snů plné jednorožců, duhových horských drah a zámků vyrobených z cukroví. Děti si mohou zaplavat v duhové řece s krásnými mořskými pannami nebo létat s vílami na cukrových obláčcích. Stačí jen snít.

Monster High je prostředím, kde každý může oslavovat svou jedinečnost. Nezvyklé postavičky, jako je Draculaura a Frankie Stein, prožívají dobrodružství plná napětí. Tato skupina mladých monster děti nejen pobaví, ale také přinese nový pohled na řešení důležitých životních lekcí i běžných problémů dospívání. Příběh Monster High nabízí pobavení, dojemné okamžiky a poučení o toleranci a přátelství.

Ve světě kol vedou všechny stopy do Hot Wheels City, metropole, která jede na plný plyn! Ale nenechte se zaskočit, tohle město není tak bezpečné, jak se zdá. Hrdinové Elliot a Chase se musí postavit mnoha výzvám jako jsou dinosauři, štíři či obrovský aligátor a vrátit do města mír. Exkluzivně na Stream.cz.

Kdo by toho malého hrdinu neznal. Na děti čekají nové příběhy skvělého Krtečka online zdarma. Krtek toho sice moc nenamluví, přesto ale tato rozesmátá postavička svými příběhy dokázala oslovit spoustu dětí po celém světě. Nová série přináší svěží příběhy plné lásky, přátelství a dobrodružství, které zaujmou nejen malé, ale i velké diváky.

Na Stream.cz nejsou k dispozici pouze pohádky, ale i široký výběr pořadů, které podporují tvůrčí potenciál malých diváků. Děti mohou sledovat inspirativní videa jak stavět z kostek LEGO nebo se naučit kreslit. Můžou si zazpívat s Míšou Růžičkovou nebo se naučit kouzlit s Jirkou Hadašem. Děti mají možnost aktivně rozvíjet svou kreativitu a dovednosti.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz