Hlavní obsah

Aplikace pro školky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované.

Foto: Studio Pexova

Aplikace pro školky

Moderní nástroje by měly sloužit zejména k tomu, aby nám usnadňovaly práci i běžné každodenní úkony.

Článek

I proto vznikla aplikace pro školky, která pomáhá s jejich správou a obsahuje užitečné nástroje, jenž ocení všichni zaměstnanci i rodiče dětí, jež instituci předškolního vzdělávání navštěvují.

Aplikace pro školky znamená revoluci

Proč je aplikace pro školky zcela revolučním nástrojem, který změní pohled na školství? Díky spolupráci s řediteli, vychovateli i učiteli totiž vznikla unikátní aplikace pro mateřské školy, která snoubí potřeby zaměstnanců i rodičů do jednoho praktického nástroje. Na jednom místě lze vyřešit dokumentaci, faktury, platbu školného i omluvenky.

Správa mateřské školy může být snadná

Správa mateřské školy je díky užitečné aplikaci mnohem snazší, ale přesto bezchybná a zcela funkční. Díky moderním technologiím ubyde zdlouhavé tisknutí dokumentů a rozdávání kopií rodičům, stejně tak se zjednoduší omlouvání dětí a placení školného a obědů.

Informační systém pro mateřské školy nabízí i elektronickou docházku

Jednou z výborných funkcí, kterou informační systém pro mateřské školy nabízí, je také elektronická docházka. Ta totiž ušetří práci úplně všem a zautomatizuje proces počítaní odpracovaných dní i využité dovolené. Aplikace také dokáže sama dohlížet na to, zda je odpovídající počet personálu na počet dětí a podobně. Školka v mobilu tedy nenabízí pouze propracovaný docházkový systém pro školky, ale také dohlíží na to, aby nedocházelo k porušení zákona.

Už chápete, proč je aplikace pro školky zcela revolučním nástrojem, který usnadní práci všem, kteří v instituci zaměřené na předškolní vzdělávání pracují nebo je navštěvují jejich ratolesti? Právě používání moderních technologií je tím, co posune mateřské školy, jesle i dětské skupiny do 21. století.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz