Hlavní obsah

Fotokoutek na svatbu rozhodně všem doporučuji

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Studio Pexova

Fotokoutek na svatbu

Společné zážitky jsou pro snoubence i svatebčany zárukou kvalitní svatby se vším všudy. Díky fotokoutku, který měla má sestra na svatbě tomu tak jednoznačně bylo.

Článek

Fotokoutek na svatbu jednoznačně doporučuji každému. Tato originální zábava zbytečně nezabírá příliš mnoho místa na parketu a ba naopak velmi stylově doplňuje venkovní prostor a přitahuje pozornost všech zúčastněných. Z tohoto důvodu se také před fotokoutkem začala tvořit neuvěřitelná fronta, a to již od prvního okamžiku, kdy byl fotokoutek připravený plnit svoji společenskou povinnost.

Fotokoutek na svatbu byl zárukou zábavy

Fotokoutek na svatbu byl zárukou nefalšované zábavy. Milá a velmi profesionální obsluha fotokoutku se postarala o to, aby bylo každé přání svatebčanů i samotných snoubenců předem splněno. Roztodivné kreace při focení, nevšední rekvizity i bubliny s českými i anglickými texty, a to nejen se zaměřením pro novomanžele, slavily nevídaný úspěch. Zaručenou pozornost přitahovala nejen celá řada rekvizit, kterých bylo opravdu velké množství, ale také samotné fotografie, které si mohli hosté rovnou stahovat do svých mobilních telefonů a šířit tak radost na svých sociálních sítích v reálném čase. K tomu všemu navíc fotokoutek tiskl všechny fotografie a každý si tak odnášel ze svatby neuvěřitelné množství fotografií plných zážitků.

Fotokoutek na svatbu ve stylovém retro oranžovém provedení

Fotokoutek na svatbu byl kromě jiného perfektně zahalen retro oranžovým kabátkem karavanu Hobby 360. Kdybych mohla, ihned bych si podobný karavan pořídila. Byl totiž velmi roztomilý, skvěle vypadal, a přitom nezabíral příliš mnoho místa. Nevěsta si nepřála fotokaravan ve stylu BOHO ani Vintage a tak přijel tento oranžový brouček, který všechny přítomné zaujal na první pohled. Bylo úžasné pozorovat dění u fotokoutku a následně se prodírat řadou neuvěřitelně vtipných fotografií.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz