Hlavní obsah

Lodní kontejner aneb hledáte provozovnu pro své podnikání?

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Studio Pexova

Lodní kontejner

Na první pohled se může zdát, že současná doba určitě není vhodná na rozjetí vlastní podnikatelské činnosti.

Článek

Opak je ovšem pravdou, protože právě v tuto chvíli byste měli začít vymýšlet svůj byznys plán, protože s odeznívající ekonomickou recesí na trhu vzniknou obrovské příležitosti. Výdělečná činnost je však v drtivé většině případů spojena s vybudováním provozovny, což je při nynějších cenách stavebního materiálu velký problém.

Kontejner jako bistro?

Použité lodní kontejnery jsou ve velmi dobrém stavu, takže je můžete bez větších problémů použít jako základ vaší nově vznikající provozovny. Pokud máte v plánu založit bistro s vynikajícím jídlem v neobvyklém stylu, pak je kontejner ideálním řešením. Stačí se podívat na stránky specializované společnosti zajišťující také pronájem kontejnerů. Díky tomu si uděláte lepší představu o tom, jak velký kontejner budete potřebovat.

Jak kontejner upravit?

Lodní kontejner je vyroben z velmi kvalitní a pevné oceli, která musí odolávat povětrnostním vlivům na mořích a oceánech. Pokud se tedy rozhodnete z kontejneru udělat bistro, nemusíte se obávat, že by si neporadilo s tuzemským počasím. Velkou výhodou je i možnost relativně jednoduché úpravy kontejneru přesně podle vašich představ. Díky moderním postupům je možné kontejner zateplit a také jej připojit na elektřinu a vodu.

Kolik kontejner stojí?

Jednou z největší devíz pořízení lodního kontejneru je bezesporu jeho cena. Lodní kontejnery na prodej stojí v závislosti na velikosti a technickém stavu okolo 120 tisíc Kč, ovšem i tak představují levnější variantu než stavět kamennou provozovnu. Pokud si jej navíc objednáte od renomované společnosti, máte dopravu kamkoliv na území České republiky zcela zdarma, takže vám odpadají starosti spojené s přepravou.

Kontejnery na prodej představují skvělou příležitost pro vybudování vysněné provozovny přesně podle vašich představ. Pořiďte si jeden z vyřazených kontejnerů a dejte průchod fantazii.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz