Hlavní obsah

Marketing managment: Praktické nástroje pro efektivní správu obchodních poptávek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované.

Foto: Studio Pexova

Growito

Online marketing se zaměřuje na prodej produktů nebo služeb pomocí internetu. Důležitý je také lead management, který zahrnuje proces získávání, zpracování a následného využití informací o potenciálních zákaznících.

Článek

Online marketing

Existuje mnoho různých nástrojů a technik, které jsou využíváno pro online marketing. Mezi ty nejběžnější patří sociální média, e-maily, bannerové reklamy a SEO (optimalizace pro vyhledávače). Cílem online marketingu je přilákat co největší pozornost k určitému produktu nebo službě a přimět lidi k nákupu nebo kontaktu s danou společností. Tyto nástroje pomáhají podnikům získávat nové zákazníky, ale také posilovat vztahy s existujícími zákazníky.

Lead managment

Lead management je důležitou součástí online marketingu, protože umožňuje podnikům zpracovávat informace o potenciálních zákaznících a vytvářet strategie pro jejich přilákání. To může zahrnovat následné oslovení zájemců prostřednictvím e-mailů nebo personalizovaných reklam, které cílí na jejich zájmy a potřeby. S praktickým nástroji zvládnete lead managment snadno, všechny leady (příchozí poptávky) najdete na jednom místě a lze s nimi dále pracovat. Už vám tak neunikne žádná obchodní příležitost.

Marketing managment

Kvalitní marketing managment vám umožní praktická platforma, která propojuje obchodní marketing a obchodní aktivity. Growito poskytne perfektní přehled pro každého – obchodníky, vedoucí i managery. Součástí jsou také reporty a analýza, máte tak o všem přehled. Navíc nabízí flexibilní nastavení, snadno si tak vše přizpůsobíte dle svých potřeb. Práce s poptávkovými daty tak bude o kus jednodušší.

Online marketing je velmi důležitý. S využitím moderních technologií budete mít poptávky i marketing vždy pod kontrolou, protože digitální platforma Growito poskytuje všechny tyto potřebné nástroje pro úspěšné řešení poptávek a jejich proměnu na uzavřenou objednávku.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz