Hlavní obsah

Mateřská škola Praha 9 – více než jen místo pro hlídání vašich dětí

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Studio Pexova

Mateřská škola Praha 9

Školka poskytuje velkou úlevu nejen pracujícím rodičům – jde o místo, kde je o dítě skvěle postaráno. Navíc ho připraví na další významný krok, kterým je nástup do školy. Mateřská škola Praha 9 nabízí perfektní prostředí, které si děti zamilují.

Článek

Kvalifikovaný tým

Pokud hledáte ideální místo, kde o vaše dítě bude skvěle postaráno, nabízí se soukromá mateřská škola ProFamily. Jde o soukromou akreditovanou školku. V Praze je přitom hned několik poboček, přičemž jednou z nich je mateřská škola Praha 9 – Novoborská. Ve školce je vždy připraven zkušený personál, a to pedagogové, logopedové a zdravotníci. Dětem je tak věnována ta nejlepší péče.

Péče o děti

Školka ProFamily je určena pro děti od 2 do 7 let. Pozornost je věnována zejména tomu, aby se dítě ve školce cítilo dobře a bylo spokojené. Kromě toho je však samozřejmě kladen důraz na kvalitní vzdělávání. To je zajištěno díky profesionálům na svém místě a propracovanému školnímu vzdělávacímu programu. Ten je zaměřen na komplexní rozvoj myšlení formou zábavy, prožitku a her. Mateřská škola navíc poskytuje inkluzivní vzdělávání pro děti se specifickými potřebami.

Správný start do života

Ve školce jsou děti připravovány na další životní etapu, kterou je školní vzdělávání. Jsou rozvíjeny jejich rozumové schopnosti, jazykové dovednosti, estetické cítění, ale i pohybové dovednosti. Pestrá nabídka různých aktivit a kroužků dává dětem na výběr. Mohou se tak věnovat sportu, hrát na flétnu, účastnit se keramického kroužku, či třeba cvičit jógu. Pro starší děti je připraven kroužek Zdravověda a mají také možnost jezdit na koni a seznámit se s prací okolo zvířat.

Mateřská škola ProFamily je místem, kam se vaše děti budou těšit. Naučí se přitom spoustu dovedností, rozvinou svůj talent a najdou si mnoho nových koníčků.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz