Hlavní obsah
Internet a technologie

Online akce: Hybridní konference s živým přenosem

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované.

Foto: Studio Pexova

Online akce, Live stream

Dnes se již nepořádají pouze běžné konference. Díky moderním technologiím se na vaši online akci mohou připojit lidé odkudkoli. Oblíbené řešení je hybridní konference, kdy část hostů je v místě konání, zatímco někteří se mohou snadno připojit online.

Článek

Live stream

Uspořádat konferenci, webinář, či jinou prezentaci online je v této době relativně jednoduché. Live stream umožňuje přenos audiovizuální záznamu. A to přes vnitřní síť pro uzavřenou skupinu, či přes internet pro lidi odkudkoli. Pro živý přenos je přitom potřebná pouze internetová síť s dostatečně stabilním připojením a vhodná platforma. Díky tomu můžete oslovit prezentující i hosty, kteří se na místo dané konference nemohou dostavit.

Online akce

Pro hladký průběh online akce je třeba mít vhodné vybavení. To přitom můžete získat snadno, díky pronájmu od profesionálů. Ti pro vás navíc zajistí také audio-video režii a případně i postprodukci pro další využití materiálů. Získáte tak kvalitní zázemí pro lidi účastníci se akce v místě konání, ale i pro lidi, kteří se připojí pouze virtuálně. Odborníci přitom nastaví vše potřebné, abyste se vy mohli zaměřit na svou prezentaci.

Online videokonference

Velmi oblíbené jsou online videokonference s hybridní platformou. Virtuálně se mohou připojit pozorovatelé, ale lze hosty zapojit i do diskuze. A to prostřednictvím chatu, či přímého vstupu. Dále lze připojit jazykové mutace pomocí simultánního tlumočení. Na vaší konferenci nebudou chybět kamery, kvalitní ozvučení, mikrofony, zařízení pro stream a další potřebné vybavení. Jednoduše vše, co je třeba pro zařízení hybridní konference – fyzicky i virtuálně.

Online akce mohou být interaktivní, do dění tak zapojíte i lidi, kteří se nemohli fyzicky dostavit. To nabízí spoustu dalších možností, které oceníte pro různé eventy.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz