Hlavní obsah

Paintless Dent Repair - kurz, jak opravovat karoserie bez poškození laku

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované.

Foto: Studio Pexova

Nabídka kurzu metodou PDR - opravy promáčklin karoserie bez poškození laku

Paintless Dent Repair je moderní způsob opravy karoserie automobilů, který umožňuje odstranit menší vady exteriéru bez nutnosti lakování. Tento druh opravy je velmi šetrný k původnímu laku vozu a je efektivnější než klasické opravy karoserie.

Článek

Paintless Dent Repair

Paintless Dent Repair(PDR) je metoda používaná pro opravy poškození karoserie, nejčastěji jde o důlky v plechu a podobně. Oprava přitom probíhá bez poškození laku, odpadají tak další starosti – nedochází k poškození originálního laku a není nutné ho následně leštit. Opravy jsou prováděny ručně pomocí speciálních nástrojů a technik, které umožňují opravit karoserii bez poškození povrchového laku. Technologie PDR je moderní a efektivní, naučit se ji přitom můžete i vy.

PDR academy

Díky PDR academy můžete získat cenné zkušenosti v této oblasti. Metodě PDR se u nás věnují profesionálové, kteří patří mezi průkopníky. Navíc se řadí mezi světovou špičku, předají vám tak důležité znalosti a zkušenosti. Můžete se tak zdokonalit, či založit své podnikání na této metodě. Školení PDR jsou vysoce profesionální a individuální.

Kurz PDR

Pokud se rozhodnete pro kurz PDR, získáte cenné know-how. To vychází z mnohaletých zkušeností profesionálů, kteří se PDR věnují již dlouho. Postarají se tak o vás ti nejlepší školitelé. Získáte přitom přístup k online informačnímu systému – PDR PAD usnadňuje administrativu, a to včetně kalkulací akceptovaných pojišťovnami. V neposlední řadě se můžete stát partnerem firmy Renove Cars, či v ní rovnou pracovat. Stanete se tak součástí profesionálního týmu zkušených lidí.

Nabyté znalosti po ukončení kurzu jsou potvrzeny certifikátem. Ten lze využít pro hledání práce v oboru, či spolupráci s pojišťovnami při vašem podnikání.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz