Hlavní obsah

Přepravka pro psa, kterou si můžete vzít kamkoliv s sebou

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Studio Pexova

Přepravky pro psa jsou ideální možností, jak bez větších problémů přepravit pejska v momentě, kdy potřebujete, aby byl v bezpečí a zároveň neobtěžovat ostatní.

Článek

Přepravka pro psa, je naprosto skvělým řešením pro každého majitele čtyřnohého přítele. Tato přeprava je totiž zcela ideální na přepravu menších, ale i větších pejsků, které potřebujete především bezpečně přepravit z místa na místo. Přepravku můžete mít v autě, můžete si ji vzít do autobusu, do vlaku, na psí výstavu a podobně.

Přepravka pro psa je složená za pár minut

Přepravka pro psa je v podstatě složena do několika málo minut. Velmi pohodlně se rozkládá a její obsluhu zvládne i méně zkušený majitel. Využití této přepravky je kromě jiného velmi bohaté a možnosti jsou tak takřka neomezené. Pokud chcete přepravu rozložit, stačí otevřít rychlootvory, zvednou její strany a zarazit jednotlivé spojnice. Přepravku je poté možné bez větších potíží používat. Pokud jí naopak potřebujete na nějakou dobu schovat, je nejlepším řešením ji složit a umístit například do chodby či do skříně. Přepravka je velmi skladná a nezabírá takřka žádné místo.

Přepravka pro psa má řadu důležitých benefitů

Přepravka pro psa má celou důležitých a nezaměnitelných benefitů. Kromě toho, že je velmi kvalitní, robustní a také voděodolná, disponuje také zesílenými rohy a je zabezpečená pro výběhu. Má mimo jiné také praktické zesílené dno, rámy z lehkého kovu a extra silné obousměrné zipy. Kolem celé přepravky je navíc síť, která je odolná proti protrhnutí, což u větších a více aktivních pejsků rozhodně oceníte. Pejskovi se navíc pokaždé dostává čerstvého vzduchu do přepravky, je omyvatelná a má dvě přidělené kapsy na pamlsky, což je v podstatě snem každého pejska. Laskominy jsou tak stále po ruce, což se hodí nejen v tramvaji či autobuse, ale také na psích výstavách či na výletech.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz