Hlavní obsah

Proč mám jako ředitelka školy zvolit aplikaci MáŠkolka?

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Studio Pexova

Aplikace pro správu školky Má školka

Na trhu jsou i další aplikace pro správu školky, jako je například Twigsee. Po technické stránce je Twigsee obdobně jako MáŠkolka aplikace propojená na cloud a vybavená webovou administrací pro vedení školky.

Článek

Aplikace má snahu obdobně zajistit mateřské škole elektronickou komunikaci mezi učiteli a rodiči. Stejně pak dokáží aplikace vygenerovat příslušné tiskové sestavy pro účetní, ekonomky školy a podobně.

MáŠkolka je ovšem jediný informační systém pro MŠ v České republice, který je vyvíjený přímo s učiteli a řediteli mateřských škol. Celý náš vývojový tým má za sebou dlouhodobou a praktickou zkušenost s vedením státních a soukromých mateřských škol.

Přesně také víme, jak vám usnadnit vaši práci. Tak jako vy na pravidelné bázi vykazujeme a víme co je třeba hlídat. Spolupracujeme s Ministerstvem školství, mládeže a tělovýchovy ČR, stejně tak s Ministerstvem práce a sociálních věcí pro exporty ohledně dotací dětských skupin pro výkazy ESF. Aplikace odpovídá aktuálním předpisům, dbá na ochranu dat podle platných směrnic GDPR a všechny fotografie a další data jsou uloženy na zabezpečených serverech s nastaveným pravidelným zálohováním.

Automatický výpočet školného a stravného podle plánu docházky, generování podkladů pro platbu, exporty pro kuchyni a hospodářku. To všechno máte připravené doslova za pár kliknutí.

Vyzkoušejte si aplikaci pro správu školky MáŠkolka úplně zdarma!

Zaregistrujte se, vyplňte pár údajů o vaší mateřské škole či dětské skupině a hned začněte využívat všechny funkce bez omezení.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz