Hlavní obsah

Restaurace Vrchlabí aneb kde uspořádat firemní večírek?

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Studio Pexova

Restaurace Vrchlabí

V podnikatelské praxi je naprosto běžné, že některé společnosti pravidelně pořádají firemní večírky pro své zaměstnance a nejvýznamnější obchodní partnery.

Článek

Není se čemu divit, protože se jedná o skvělou příležitost na bližší seznámení, posílení kolektivu a také zlepšení důležitých obchodních vztahů. Pořádání firemního večírku byste v žádném případě neměli podceňovat, takže vyhledejte útulnou restauraci s profesionálním personálem.

Podle čeho restauraci vybrat?

Chystáte-li se uspořádat firemní večírek, pak byste si měli objednat kompletní prostor restaurace nacházející se nedaleko vaší společnosti. Pokud podnikáte v podhůří Krkonoš, pak je ideální uchýlit se do restaurace Vrchlabí, kde je možné obsloužit až 80 hostů. Kromě toho se v restauraci nachází i otevřená kuchyně, takže můžete v průběhu vaření sledovat kuchaře při kouzlení s lokálními surovinami. Ty jsou pochopitelně každý den čerstvé.

Kolik pozvat hostů?

Počet pozvaných hostů se pochopitelně odvíjí od pronajatých prostor nedaleko Vrchlabí. Restaurace však dokáže poskytnout tabuli až pro 80 osob, takže se jedná o ideální prostor pro uspořádaní firemního večírku menší společnosti. Ke kvalitnímu jídlu si navíc můžete vychutnat i dobré pivo vyrobené z tradičních surovin. Díky plné chuti a syté barvě se nebude zábava během firemního večírku zadrhávat.

Jak se do restaurace dostat?

Při pořádání firemního večírku je důležitá také dostupnost restaurace. Pokud vyberete podnik uprostřed lesa, kam se nedá pohodlně dojet autem, mnoho hostů neočekávejte. To však není případ restaurace v Jilemnici, která se nachází nedaleko vzdušných lázní. Hned vedle ní potom najdete velké parkoviště, kde je možné zaparkovat nejenom s osobním autem, ale také s autobusem.

Restaurace TOP Benecko představuje skvělý prostor pro uspořádání firemního večírku. Na příjemné prostředí, profesionální obsluhu a velmi chutné jídlo i pití budete ještě hodně dlouho vzpomínat.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz