Hlavní obsah

Ubytování Benecko bylo legendární

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Studio Pexova

Ubytování Benecko, Profamily hotel TOP

Celá rodina byla z kouzla Krkonoš a malebného hotelu TOP naprosto unešená. Pořádají tu také různé pobyty pro školy, kurzy, adaptační pobyty a jiné akce, které rozhodně stojí za bližší prozkoumání.

Článek

Ubytování Benecko bylo naprosto legendární. ProFamily Hotel TOP Benecko nám nabídnul všechno, po čem jsme jen toužili. S manželem a dětmi jsme si tu tak užili naprosto perfektní lyžařský výcvik. V létě sem budeme rozhodně posílat syna na letní tábor, který je na tomto místě možné pořádat.

Ubytování v Krkonoších nás okouzlilo

Ubytování v Krkonoších naši rodinu zcela jednoznačně okouzlilo. Každoročně zde také podle všeho probíhají velmi zajímavé pobyty pro děti předškolního i školního vzdělání. Ubytování pro školy či ubytování pro školku zde probíhají z pravidelností. Vůbec se tomu nedivím. Kdybych měla zvolit vhodné místo k ubytování pro školu, rozhodně by to bylo toto místo. Krkonoše se totiž pyšní nejen velmi čistým vzduchem, ale také krásnými lesy, dokonalými pěšími zónami i řadou perfektních dobrodružných akcí, které jsou s tímto místem neodmyslitelně spjaty.

Ubytování v Krkonoších si jistě zopakujeme

Ubytování v Krkonoších si s rodinou rozhodně v budoucnu zopakujeme. Hotel je velmi přátelským hotelem pro rodiny s dětmi, což je pro každou rodinu velmi důležité. Vyžití pro děti bývá často velmi strohé, což se ovšem o vyžití pro dětské návštěvníky v tomto hotelu říci rozhodně nedá. Animační programy i další aktivity pořádané v místě ubytování byly naprosto senzační. Hrací prostor pro děti byl skutečně velkolepý. Dospěli si zase mohli vychutnat chvíle pohody ve wellness centru či na masáži, která byla naprosto dokonalá. Mimo jiné je zde zapotřebí vyzdvihnout také hotelovou restauraci, ve které se vaří primárně z lokálních surovin v závislosti na sezónně a za mě bylo jídlo z této restaurace zcela dokonalé.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz