Hlavní obsah
Umění a zábava

Kdyby dospělí řešili problémy jako pohádkové postavy

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Shutterstock

Jedu na eskalátorech, v jedné ruce svírám kočár s dítětem, v druhé nákup a snažím se udržet balanc. Když ty zpropadené schody konečně vyjedu, rupne mi taška a vestibulem se kutálí jablka a mandarinky.

Článek

Moment vystřižený jako z pohádky S čerty nejsou žerty, kdy Václav Vydra coby nápadník princezny Angeliny utíká s magnetem v botě před kovovou koulí.

Kéž by se trable daly vyřešit otočením Arabelina prstenu.

Maková panenka a motýl Emanuel si chodí pro rady k moudré makovici. Ta se s tím nemaže a veškeré trable řeší zrnkem máku, kterým uspí všechny okolo.

Jak se řeší problémy v nejsledovanějším pohádkách na Stream.cz?

V Hot Wheels City zachraňují situaci dva bratři Chase a Elliot. Můžete se volně inspirovat a nechávat rodinné sváry na příbuzných.

Přestože je Krtek v pohádkovém světě považován za koumáka a filutu, také on si někdy ulehčí práci a nechá za sebe makat robota. A my se pořád strachujeme z AI.

Přeborníky na řešení problémů je známá dvojka Pat a Mat, která pokaždé přispěchá se spásným nápadem. Třeba čím efektivně nahradit myčku na nádobí.

Všechny pohádky na Stream.cz jsou ke zhlédnutí zdarma.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz