Hlavní obsah
Lidé a společnost

Burešová přiznala neshody s Forejtem: Dětem dovoluje malovat po zdech v celém domě, kuchař běsní

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Profimedia (placená licence)

Má romantický vztah herečky Evy Burešové ze seriálu ZOO a kuchaře Přemka Forejta trhliny? Koupili si nádherný dům za Prahou, který je splněným snem obou. Ale na některé věci mají přeci jen jiný názor!

Článek

Ačkoliv je dnes Eva Burešová už dvojnásobnou maminkou, pořád je velmi pracovně vytížená. Má ale doma potřebnou oporu. Přemek Forejt jí pomáhá s dětmi, je to „plnohodnotný rodič“, což si Burešová nemůže vynachválit. A ráda přiznala, že u nich doma žádný patriarchát nevládne.

Partner obstará celou domácnost

Přemek se stará o dům, zahradu i placení účtů. Doma navaří, napeče - o nic z toho se Burešová nemusí starat, ačkoliv přiznala, že když má teď volněji od seriálů, ráda si dělá doma ten pravý domov.

K tomu pro ni patří dům s dětským smíchem, hračkami a malůvkami! Sedmiletý Nathaniel i dvouletý Tristan William prý rádi malují, a to všude. A nejraději je Eva ve chvíli, kdy malují po zdech, jak prozradila v podcastu Easy Cast Jakuba Kotka. Jenže z toho prý Přemek úplně blázní! Není sice divu, že neoplývá nadšením, že se jejich luxusní dům mění pod rukama malých umělců, ale herečka mu ráda vždy připomene, že až děti odrostou, tohle jim bude ještě chybět.

Chystá se svatba?

V poslední době se stále častěji mluví o tom, kdy velká láska přinese Evě Burešové také zásnubní prstýnek. S Přemkem Forejtem jí to skvěle klape, a tak to možná už nebude dlouho trvat.

Velkou oporou jí je jistě také ve chvílích, kdy se znovu ozval její bývalý partner Michael Krásný, který vyhrožuje, že všem řekne, jaká je Eva ve skutečnosti. Reagovat měl na rozhovory, ve kterých jeho bývalá partnerka tvrdila, že ji opustil těhotnou a nebyl příkladným otcem. Jeho verze byla taková, že od něj odešla Burešová a některé věci jsou jinak, než dlouhé roky tvrdí. Snad bude brzy lépe! Možná jí náladu zlepší nějaká ta malůvka na zdech…

Zdroj: Easy Cast, iDNES.cz, Instagram

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz