Hlavní obsah
Lidé a společnost

Herečka Jaroslava Obermaierová po rozvodu na muže zanevřela. Na nemocného syna zůstala sama

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Nextfoto (placená licence)

Život se s ní nemazlil a mnohdy tvrdila, že prožívá hororovou pohádku. Herečka Jaroslava Obermaierová se nejlépe cítí vedle svého syna, kterému obětovala celý svůj život. A nikdy nelitovala.

Článek

Je jednou z našich nejoblíbenějších hereček a už roky hraje v seriálu Ulice Vilmu Nyklovou. Poprala se s tolika náročnými situacemi, že je dneska mnohým vzorem v tom, že po každé patálii se dá zvednout a jít dál. Jaroslava Obermaierová má talent, v očích naději a v srdci neskutečnou sílu.

Manželství neskončilo dobře

Když se Obermaierová provdala, její manžel rozhodně nežil pro rodinu. Už za rok bylo představitelce Nyklové jasné, že to nemá cenu a odhodlala se k rozvodu. Strach, že bude na vše sama, ji nezastavil, ačkoliv to pro ni nebylo jednoduché.

Dnes je synovi Jaroslavovi přes čtyřicet let a péči svoji maminky potřebuje pořád. Herečka je odjakživa zvyklá, že je na veškeré výdaje, co se rodiny týče, sama. A možná i proto se dodnes bojí odejít do důchodu, a pořád vydělává. Ačkoliv by si navzdory svému požehnanému věku už zasloužila více odpočívat.

Byla vděčná alespoň za to, že měla odjakživa plno pracovních nabídek, které ji i syna spolehlivě uživily. Po krušných časech ale na muže zanevřela, a zařekla se, že už si do života nikoho nepustí. A to navzdory tomu, že se mnohokrát spekulovalo o tom, že má někoho po svém boku.

Bydlí spolu na chalupě

Když paní Jaroslava zrovna netočí, užívá si zaslouženého klidu na chalupě, kterou z honorářů z Ulice zrekonstruovala. Tu také napsala na syna Jaroslava, aby se naučil starat o majetek a zvládal všechny povinnosti, co se vody, elektřiny a dalších povinných poplatků týče.

Zatímco diváci vnímají herečku jako tu zákeřnou drbnu z Ulice, ve skutečnosti je to milá dáma, která vždy s lehkostí a úsměvem zvládala veškeré těžkosti, které jí život připravil. A kdo ví, třeba jednou najde i tu spřízněnou duši, kterou by jí diváci tolik přáli.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz