Hlavní obsah
Lidé a společnost

Jana Bernášková: Dceři kvůli sporům rodičů hrozila ústavní péče, bývalý partner herečku pořád miluje

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Profimedia (placená licence)

Média plní články, zda plánuje herečka Jana Bernášková ze seriálu Zoo návrat ke svému expartnerovi Davidovi Drábkovi. Co se mezi nimi před lety vlastně stalo?

Článek

Ačkoliv je dnes Jana Bernášková šťastně vdaná za režiséra Rudolfa Merknera, který pro ni natočil film Jak přežít svého muže, dříve si prožila horoucí peklo. Až dnes je připravena o něm mluvit.

Válka o dítě

Až nedávno v podcastu Agáty Hanychové herečka prozradila, že důvodem války o dítě nebyla ani tak dcera, jakožto zraněné city režiséra Davida Drábka. Před lety se bouřlivě soudili, Drábek chtěl malou Justýnku do střídavé péče.

Herečka tehdy upozorňovala na to, že je to citlivé dítě a takové změny ji nesvědčí. Dokonce se po letech v několika rozhovorech nechala slyšet, že kvůli stresu trpěla dcera zdravotními obtížemi. Soudkyně však rodičům „vyhrožovala“, že pokud se jejich vztahy neuklidní, dcera může klidně skončit v ústavní péči. Toho se její maminka velmi bála.

Rodinné intriky

Jenže Drábek tehdy neviděl, neslyšel. Podle Bernáškové si myslel, že čím větší nepříjemnosti jí způsobí, tím spíše se k němu vrátí. Miloval ji. A to snad i po četných nevěrách, na které prý v jejich vztahu z jeho strany došlo. A to i v době, kdy už měl vedle sebe herečku Henrietu Horáčkovou, která v jejich dceři viděla Bernáškovou. Možná proto jim vztah nikdy neklapal. Říkávala, že je celá maminka.

Jenže jejich vztah nikdy zpátky nevrátili, ačkoliv dnes už Drábek s Hornáčkovou dávno není, a ta má svůj život jinde. Nedávno odletěli společně do New Yorku, kde si Justýna přála trávit narozeniny. Ale na návrat to nevypadá. Ačkoliv se zdá, že David Drábek už dávno ví, kdo je jeho celoživotní slabostí…

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz