Hlavní obsah

Jana Boušková v Prostřenu nekončí, rozzlobil se Václav Vydra a uvedl povídačky na pravou míru

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Nextfoto / placená licence

V poslední době se mluvilo o tom, zda herečka Jana Boušková kvůli zdravotním komplikacím nepověsí své pracovní závazky na hřebík. Otazník visel i nad pořadem Prostřeno. To teď její manžel Václav Vydra rázně vyvrátil.

Článek

Zvěsti o tom, že je s komentováním Prostřena Janou Bouškovou konec, její muž Václav Vydra rázně utnul. A dokonce dodal, že ho taková informace v českých médiích velmi rozzlobila a volal „primácké“ produkci!

Co se s herečkou děje?

V poslední době se mluvilo o tom, že vypadá herečka ze seriálu Policie Modrava sklesle, unaveně. Když si totiž oblíbené manželské duo v Prostřenu zavařilo, diváci byli ustaraní z hereččina chování. Unavená, zpomalená. Takovou jí neznají a najednou bylo na kamerách vidět, že není ve své kůži. Na chviličku to za ní vzala Eva Burešová a diváci byli z jejího komentování nadšení. Tak snadno by ale Vydra svou milovanou Janičku nevyměnil, a dlouhodobě by to pro diváky mohl být velký problém.

„Janička prodělala složitou operaci, v současné době je již v plném pracovním nasazení. Namlouvá Prostřeno, hraje.“ vyjádřil se Vydra. „Docela mě tím naštvali. Volal jsem na produkci, tam to prý od rána nějak řeší. Je to naprostá blbost. Diváky můžete uklidnit, konec se nekoná,řekl rázně, aby jakékoliv další spekulace vyvrátil. Zároveň však přiznal, že jeho žena už je přeci jen zpomalená. Ostatně, proč by to mělo být něco k podivení se. Paní Janě už je úctyhodných 70 let a za celý život se nezastavila. Nárok na odpočinek rozhodně má.

Diváci se mohou uklidnit

Diváci si pochopitelně Prostřeno bez dua Boušková a Vydra nedokážou představit, ačkoliv na jeden díl je pro ně Burešová příjemná změna. Naopak je klidně možné, že až se jednou rozhodnou populární manželé skončit, ani pořad se na obrazovkách bez nich neobejde. Jejich ikonické „ruličky do ručky“ diváky zkrátka baví a perfektně se k pořadu manželé hodí.

Ať už se děje za zavřenými dveřmi cokoliv, jisté jsou dvě věci - Prostřeno to zatím neohrozí a blíže specifikovat jakékoliv zdravotní problémy herečka nechce. Snad tak média přestanou brzy spekulovat nad tím, jak vážné to s Bouškovou je. V poslední době se to už zdá za hranou.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz