Hlavní obsah
Lidé a společnost

Herečky, které se svlékly pro pánský časopis: Já tam měla i rozhovor, smála se Gondíková Benešové

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Profimedia (placená licence)

Být na titulce časopisu Playboy nebo Penthouse? To není jen otázka odvahy, ale také prestiže. Dodnes po tom slavné ženy touží, ačkoliv už se odhalují daleko méně než před lety. Kdo se toho tehdy nebál?

Článek

O tom, že je Lucie Benešová jednou z nejkrásnějších padesátnic u nás, nemusíme vůbec diskutovat. Čím ale trochu překvapila, bylo, když se přiznala, že focením pro pánský časopis vytřela zrak svému synovi!

Jednou se tím budeš chlubit, říkali jí

Když přemlouvali Lucii Benešovou, aby šla fotit pro pánský časopis, moc se jí nechtělo. Prý se tím budeš jednou chlubit, říkali jí. A měli pravdu. Když ten den nadešel, vyštrachala na půdě zaprášené číslo a hrdě s ním mávala synovi před nosem.

„To vypadá, že jsme odjakživa lehký ženy. Ale to tak nebylo. Lucka byla první v Playboyi. Byla známá, mě nikdo nechtěl. Já jsem byla známá až potom,“ prozradila v show 7 pádů Honzy Dědka Adéla Gondíková, která svou kolegyni v pikantních fotkách následovala. Objevila se na titulce časopisu Penthouse z roku 2001.

Alespoň ten rozhovor!

Načež zatímco Benešová měla v Playboyi na sobě tričko, Gondíková to vzala od podlahy a na titulce byla jen v rouše Evině. Ne snad, že by si to nemohla dovolit…

Gondíková si pak dělala ze své kolegyně legraci, že má v Penthousu alespoň rozhovor, zatímco Benešová se musela smířit „jen“ s krásnými fotografiemi. Zdaleka však nebyly jediné, kdo se k takovému kroku odvážil.

Na prahu padesátky

Janě Švandové bylo 45, když fotila pro Playboy. Byla jednou z „nejstarších“ krásných slavných žen, která se k takovému kroku odhodlala. A rozhodně se neměla za co stydět.

I dnes, když už dávno oslavila krásnou sedmdesátku, chodí módní přehlídky a patří mezi nejkrásnější herečky u nás.

Svého rozhodnutí Pergnerová lituje

Erotické fotky nafotila svého času také moderátorka Tereza Pergnerová, která by si dnes přála vzít takové rozhodnutí zpět. Bylo to roku 2002 pro časopis Leo.

Jsem přes to přenesená, ale to neznamená, že mě to nemrzí. Mrzí mě to pořád. Zase je to výtečný téma pro rozhovor třeba s dcerou. Možná si někdy nedovedeme uvědomit, že třeba takové rozhodnutí, že něčemu řeknete ano, vás opravdu může mrzet. A že nikdy nám nebude pořád dvacet a budeme mít vlastní rodiny a už se to netýká jenom nás, řekla upřímně.

Tehdy dostala od pornografického magazínu tři miliony korun. Už o tři roky později se nechala slyšet, že ji mrzí, že nebyla střízlivá, když se o tom rozhodovala. Kdyby mohla, vrátí to zpět.

A koukej, Péťo!

Velkým překvapením byly také fotografie herečky Denisy Nesvačilové ze seriálu ZOO, která se pro Playboy odhalila na focení v Londýně jen krátce poté, co se rozešla s Petrem Kolečkem. Ten jí měl tehdy slibovat svatbu, ale místo toho si vzal bývalou partnerku a matku svého syna, modelku Anetu Vignerovou.

Fotografie to byly vkusné a Denise to na nich neskutečně slušelo. Není pochyb, že má být na co pyšná.

Eva Burešová se svlékla pro pány

Psal se rok 2018 a herečka Eva Burešová se odhalila v Playboyi. Fotografie to byly vkusné, Evě to neskutečně slušelo a možná tehdy její bývalý partner Michael Krásný litoval, že si takovou dokonalou krásku nechal utéct.

Alespoň si má teď Přemek Forejt co lepit nad postel…

Andrea Pomeje a nevhodný čas

DJka Andrea Pomeje tehdy nafotila snad nejkrásnější fotky své kariéry, jenže si vyslechla pořádně tvrdou kritiku. Jejímu manželovi Jiřímu Pomeje se v té době vrátila rakovina, a tak si vyslechla, že zatímco ona si fotí sexy snímky, on bojuje se zákeřnou nemocí.

Jenže Andrea měla už tehdy svého současného manžela Petra Plačka a s Jiřím byla v rozvodovém řízení. To se psal prosinec 2018. V únoru 2019 Pomeje zemřel.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz