Hlavní obsah
Lidé a společnost

Lásky Daniely Kolářové: Manželství na druhou, věčné spojení s Hanzlíkem i nesváry s Janečkovou

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Nextfoto (placená licence)

V televizi se půvabná herečka Daniela Kolářová objevila už jako malá v pohádce Císařovy nové šaty. Celý život hraje nezapomenutelné role, ale na co ve skutečnosti nezapomene ona? Potkala muže, kteří jí vzali dech i ty, kteří jí nakonec zlomili srdce.

Článek

Jaromír Hanzlík

Když se řekne Daniela Kolářová, mnohým se okamžitě vybaví Jaromír Hanzlík. To proto, že byli vůbec nejpopulárnější filmovou dvojicí 70. let. Potkali se v pražském Divadle na Vinohradech, natočili první film a v seriálu Taková normální rodinka z nich náhle udělali manželé. Diváci si je zamilovali a po Létu s kovbojem už nebylo pochyb, koho chtěli režiséři do svých film.

Ačkoliv se ale dlouho spekulovalo o jejich románku, nikdy ho ani jeden z nich nepotvrdil. Naopak se Hanzlík stal partnerem Jany Brejchové a Kolářová se vdala za režiséra Jiřího Ornesta.

Jiří Ornest

Seznámili se už na DAMU, kde byli ve stejném ročníku. Bylo to velká láska, po devíti letech se vzali, a měli spolu dva syny - Šimona a Matěje. Po čtrnácti letech ale jejich láska skončila, Ornest podle Kolářové zkrátka nebyl připravený na manželství. Navíc měla Kolářová odhalit jeho nevěry.

I po rozpadu vztahu spolu ale nadále komunikovali, Ornestovi začala scházet rodina a postupně se vracel tak, že už nikdy neodešel. Dali si druhou šanci, po pár letech se znovu vzali, a nakonec spolu byli 44 let. Ornest v roce 2017 podlehl rakovině močového měchýře.

Ester Janečková

Sestra Jiřího Ornesta, známá moderátorka Ester Janečková, si Danielu Kolářovou nikdy neoblíbila. Dámy spolu nikdy neudržovaly kontakt a i ve chvíli, kdy Ornest zemřel, se to Ester dozvěděla z médií. Důvody, proč se tyhle dvě nesnesou, se nikdy na veřejnost nedostaly. Možná si zkrátka nikdy lidsky nesnesly, a tak si šly z cesty - i to se v rodinách stává!

Zdeněk Svěrák

Už celá léta se šušká, že platonickou láskou Daniely Kolářové je Zdeněk Svěrák, se kterým také vytvořila pár na filmovém plátně. Jeho hereckou manželkou se stala třikrát - ve filmu Na samotě u lesa, ve Vratných lahvích Betlémském světle. I když by si to jistě nějací jejich příznivci přáli a odjakživa je pojí pevné přátelství, tady jde čistě o spolupráci pracovní a pokud jeden z nich někdy zamilovaný byl, vzájemné to nikdy zřejmě nebylo!

Ondřej Suchý

Před časem vyplulo na povrch, že bratr Jiřího Suchého měl mít kdysi poměr s Danielou Kolářovou! Prý to byla hereččina velká láska, jenže když se do sebe zakoukali, ona už dávno věděla, co v životě chce. Říkalo se, že už v mladých letech byla velmi vyspělá a uvědomělá. A tak jejich vztah ukončila a odešla na studia do Prahy. Vyplatilo se, dnes ji zná celé Česko, naposledy se představila například jako ženská hlava rodu Kučerů v seriálu Zlatá labuť, kde hrála po boku Petra Kostky.

„Ona totiž byla hotový dospělák, který už tehdy věděl, čeho chce v životě dosáhnout. Já byl nehotové o rok starší tele, které nevědělo, čím v životě nakonec bude. Spisovatel F. A. Elstner ve své knížce z roku 1971 Pan Trabant a Bílá slečna o mně napsal: ‚… snad bude básníkem, snad malířem, novinářem, možná písničkářem, ví mladý člověk, kam ho život donese?‘ Tehdy jsem to ještě nevěděl a vlastně jsem to nevěděl ještě několik dalších desítek let,“ citoval před lety Expres.cz Ondřeje Suchého.

Martin Stropnický

Láskou Daniely Kolářové se prý na chvíli stal také bývalý velvyslanec Martin Stropnický. Když se do něj zamilovala, málokdo by si vsadil, že jim to opravdu vyjde. A i když jen na chvilku, láska to prý byla veliká. Nakonec spolu strávili rok, a zpětně Kolářová přiznávala, že si žádné extra naděje nedělala.„Proč to potom mezi námi skončilo? Věci se tak prostě vyvinuly. Já si ale ani omylem nemyslela, že by nám to s Martinem Stropnickým vyšlo na sto procent,“ zdůraznila Daniela Kolářová.

Když za ní měl přijít s tím, že se s Lucií Stropnickou rozvede, doporučila mu, aby to nedělal, že ses ještě rád vrátí. Měla pravdu, když to mezi nimi nedopadlo, vrátil se domů a všechno bylo jako dřív. Půvabná manželka mu nevěru odpustila, pořídili si ještě dvě děti Annu a Františku, kromě Matěje, kterého už měli a vydrželo jim to dalších patnáct let. Opustil ji až kvůli Veronice Žilkové, se kterou strávil krásné roky - akorát se s ní nakonec rozešel přes e-mail a dodnes se nenávidí. Některé konce jsou holt trochu hořké.

Zdroj: autorský článek, CNN Prima News, Expres.cz

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz