Hlavní obsah
Lidé a společnost

Osudové ženy herce Marka Lambory: Jeho srdce chtěly herečky, modelky i starší kráska

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Nextfoto (placená licence)

Jeden z nejpopulárnějších herců současnosti na tu pravou lásku stále čeká. Nebo ji snad už našel a před veřejností se s partnerkou skrývá? V minulosti ztratil své srdce pro herečku Šárku Krausovou i herečku Štěpánku Fingerhutovou. A to není vše!

Článek

Na scéně se zjevil jako přízrak - najednou se v seriálu Slunečná stal idolem pro mnoho dívek i žen, které toužily spočinout v jeho náručí. Každé se to však nepovedlo. A některé se musely dokonce smířit s tím, že je před veřejností tajil! Jaký typ žen se líbí herci, který zazářil v seriálu Specialisté i pohádce Princezna zakletá v čase?

Sandra Černodinská

Málokdo si to ještě pamatuje, ale v dobách, kdy Marek začínal jako televizní herec, si zahrál v seriálu Přístav, kde se seznámil s kolegyní Sandrou Černodinskou. Scénář jim předepisoval milenecké scény, a snad právě proto přeskočila jiskra i ve skutečnosti.

„Sandra je hezká, citlivá, mírumilovná, má samé klady,“ pěl na ní tehdy ódy Lambora. A ona na tom nebyla jinak. „Je docela hezký, dobře se s ním hraje a na natáčení je s ním legrace,“ uvedla. Získala si ho svým vztahem ke zvířatům. Když si vzala na natáčení pejska a byla velká zima, posadila ho místo sebe na židli, aby nemusel mrznout na dlaždicích. „Je to hezké, že se takhle ke zvířeti chová, je to předzvěst, že by mohla být i dobrá maminka,“ plánoval už tehdy rodinu, na kterou zatím nedošlo ani se Sandrou, ani s nikým jiným. Šuškalo se však, že vztah vydržel jen chvíli a pak šel každý svou cestou.

Šárka Krausová

Byla jeho první láskou, a také vstupenkou do showbyznysu. Ještě nikdy se o mladém nadějném Lamborovi nepsalo víc, než když randil se slavnou Šárkou Vaculíkovou, dnes Krausovou. Když se spolu objevili na veřejnosti, plazil se po ní jako had a bylo vidět, že na ní může oči nechat.

Prožili si spolu také několik dramatických momentů - například během dovolené v Thajsku bourali na motorce, a Krausová tehdy dokonce musela pod narkózu, aby jí vyčistili rány. Všechno ale dobře dopadlo. Ačkoliv přišel konec, nijak hořký prý nebyl. S expartnerkou se na všem domluvili, společné bydlení si vypořádali a každý si šel svou cestou. Dnes jsou dobří přátelé, hrají společně ve vinohradském divadle, kde se Lambora potkává i se současným manželem Šárky Ondřejem Krausem a zášť z rozchodu už je dávno pryč.

Dokonce se spolu objevili i v seriálu Specialisté, kde si zahráli milence a zdálo se, že společné scény jim vůbec nedělají problém!

Andrea Bezděková

I modelka Andrea Bezděková si v jednu chvíli zkusila, jak těžké je randit s hercem, který tolik dbá na své soukromí a každá kráska po jeho boku musí zarytě mlčet.

Andrea sice mohla prásknout, s kým randí, protože jejich lásku odhalili bulvární fotografové, natočili spolu pak i videoklip pro skupinu UDG a v písni Ještě jednou ukázali, kolik vášně mezi nimi opravdu je. Nakonec se jim ale příběh klipu stal osudným.

Sice není jasné, zda rozpadem jejich vztahu byla nevěra jako ve videoklipu ke smutné písni, ale slzičky určitě padly. Nakonec s odstupem času přiznali, že se jejich láska definitivně rozpadla a společnou cestou tak šli sotva rok. Bezděková pak začala randit se zpěvákem Sebastianem, se kterým letos zazářila na karlovarském filmovém festivalu a o Lamborovi už promluví jen zřídka.

Štěpánka Fingerhutová

Existuje o tom jen málo zpráv, před mnoha lety měl ale Marek Lambora randit také se svojí spolužačkou z konzervatoře Štěpánkou Fingerhutovou, známou ze seriálu Táta v nesnázích. Byla to zřejmě rychlá láska plná vášně, ale bez šťastného konce. Toho pravého našla Štěpánka nakonec na seznamce.

Eva Burešová

Láska to sice (zřejmě) nebyla, ale s nikým si neužil Lambora většího nátlaku fanoušků, než když točil s Evou Burešovou Slunečnou. Tehdy si snad všichni přáli, aby se dali dohromady, aby to, co vidí na televizních obrazovkách, bylo i skutečné.

Jenže nakonec museli společně diváky požádat, aby jim dali přeci jen pokoj, a ujistit je, že mezi nimi opravdu nic není. Dokonce se pak objevovaly v médiích zprávy, že mezi nimi nepanuje vášeň, ale nevraživost. Burešová si měla totiž přijít za natáčení na mnohem větší balík peněz než její kolega!

Sára Rychlíková

Jeho tajnůstkářskou povahu naplno zakusila krásná herečka Sára Rychlíková, známá ze seriálu Dobré zprávy. Ta měla kvůli Marku Lamborovi dokonce opustit svého tehdejšího partnera, herce Vojtěcha Vodochodského ze seriálu Zlatá labuť. Jenže navzdory údajné vášni mezi nimi se Lambora s půvabnou brunetkou nikdy po svém boku nepochlubil, zapíral, co to šlo a stále se tvářil, že je vlastně nezadaný.

Snad chtěl počkat, až to mezi nimi bude opravdu vážné a bude si jistý, že je to ta pravá. Užili si spolu několik krásných výletů, podle fotografií na Instagramu navštívili Portugalsko i Paříž, ale nakonec byl lásce konec. Jak to bylo doopravdy, to vědí jen oni dva.

Eliška Křenková

Přáteli se stali při natáčení pohádky Princezna zakletá v čase. Za normálních okolností by si jejich vzájemné náklonosti asi ani nikdo nevšiml, ale krásná Eliška měla narozeniny, a herec jí přál veřejně na Instagramu se slovy: „Ty moje vochechule, ať se na tebe celej život někdo kouká tak, jako ty na mě.“ Bok po boku jako partneři se ale nikdy nikde neobjevili, a tak je otázkou, zda mezi nimi opravdu něco bylo či nikoliv.

Kdo bude další?

Zatím se zdá, že je Lambora sám a na tu pravou stále ještě čeká. Kdo bude další, kdo podlehne herci, kterého milují tisíce fanynek po celém Česku? Zdá se, že se soustředí především na svoji kariéru a na randíčka nemá čas. Alespoň zatím…

Zdroj: Instagram, super.cz

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz