Hlavní obsah
Lidé a společnost

Zlatě Adamovské tajil manžel druhou rodinu několik let, dozvěděla se to až z novin

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Nextfoto (placená licence)

Herečka Zlata Adamovská působí na první pohled jako sluníčko, které nic nerozhodí. Ale snad žádná žena by si nechtěla prožít, co ji potkalo před lety.

Článek

Kdyby tehdy nevyšlo najevo velké tajemství, možná by dnes byla herečka Zlata Adamovská pořád s prvním manželem Radkem Johnem. Jenže po letech soužití jen náhodou herečka zjistila, že má bývalý politik dítě s jinou ženou!

Osudová zrada

Nebyla to první rána. Během manželství na něj prasknul poměr s Pavlínou Wolfovou. I snad tehdy si herečka myslela, že je mezi nimi opravdová láska a vše překonají.

Když se provalilo, že má John dítě jinde, bylo holčičce už 7 let. Na vše přišli tehdy bulvární novináři, kteří Johna sledovali při dopravní nehodě. Když si zavolal náhradní vůz a přendal si věci, měl tam dětskou autosedačku. Ale dětem, které měli tehdy společně, bylo už 22 a 15 let. Dětskou autosedačku tak pochopitelně nepotřebovaly.

Nikdy bych nemanželské dítě nepodporovala

„O celé věci jsem se dozvěděla od vás – od manžela den předtím, než to vyšlo. Není pravda, že o tom dávno vím. To je nestoudné. Nemanželské dítě svého muže bych nikdy nepodporovala, a podávám žádost o rozvod,“ řekla tehdy a ani přes velkou bolest se nechtěla mstít.

„Je to opravdu výjimečný talent, to jo. Žít dva životy. Je to neuvěřitelné, to dokáže málokdo,“ říkala tehdy se smutkem v očích.

Kdyby ale nebylo nešťastné události, nebyla by dnes Adamovská se Štěpánkem. S ním tvoří krásný pár už mnoho let a jsou jednou z nejstabilnějších dvojic u nás. Mají mnoho příznivců, kteří je milují a Adamovská snad našla lásku, kterou si opravdu zaslouží!

Zdroj: ahaonline.cz, kafe.cz

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz