Hlavní obsah
Láska, sex a vztahy

10 nejkrásnějších českých herců: Dyk přišel o lásku kvůli Klusovi, Vodochodský zažil zradu

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Nextfoto (licence zakoupena)

Česká scéna má rozhodně co nabídnout! Vybrali jsme pro vás deset nejkrásnějších mladých herců, kteří mají ještě rozhodně co ukázat. Kteří to jsou?

Článek

Vojtěch Dyk

Dříve býval lamačem dívčích srdcí, ne vždy ale zamotal dívkám hlavu natolik, že mu doopravdy podlehly. Například Lenka Zahradnická ho tehdy nechala kvůli Tomášovi Klusovi, aniž by věděla, že jednou bude z těch, které písničkář podvede a poví to celému Instagramu. Nakonec opustil Markétu Děrgelovou kvůli Tatianě Vilhelmové, budoucí Dykové - alespoň tak se to tentokrát proslýchalo, ačkoliv časovou posloupnost si Dyk raději nechal pro sebe.

„Rozešli jsme se teprve nedávno, každý si teď jdeme svojí cestou. Je to Vojtův život, já mu do toho nemůžu mluvit. Nevěděla jsem, že je v jeho životě ještě nějaká jiná žena,“ řekla tehdy Markéta a potvrdila tak, že s láskou k Táně herec tehdy příliš dlouho neotálel.

Marek Lambora

Máme ho tu pořád, ale musíme ho tu mít! Herec Marek Lambora je vůbec jedním z nejžádanějších mládenců, ačkoliv na své soukromí je pes a neprozradí víc, než musí. Zda mu tak teď dělá radost nějaká ta kráska, to si zkrátka nechává pro sebe už nějaký ten čas. Jaká škoda!

Šimon Bilina

Herec ze seriálu ZOO randil s krásnou herečkou Hankou Drozodovou, všichni už čekali, kdy dojde na svatbu - a najednou bylo ticho. Zkrátka láska vyprchala a dvojice se rozhodla, že si každý z nich půjde svou cestou.

Tou dobou se proslýchalo, že má být Šimon Bilina až po uši zamilovaný do své mladší kolegyně Michaely Pecháčkové a ačkoliv zveřejnili tehdy společnou fotku, na které vypadali zamilovaně až po uši, oba dva stále tvrdí, že jsou nezadaní.

Vojtěch Vodochodský

Kdo by neznal hořkou zradu, kterou Vojtěch Vodochodský ze seriálu Specialisté prožil, jako by nebyl! Tehdy totiž při natáčení O mě se neboj potkal půvabnou Sáru Rychlíkovou, se kterou to dal dohromady. Natáčeli spolu pak i Dobré zprávy.

Až do chvíle, než Sára Rychlíková potkala Marka Lamboru, do kterého se údajně zamilovala až po uši. Jenže ten jí nikdy oficiálně nepřiznal, a tak postupně její láska vyprchala.

Vojtěch se dal pak dohromady s modelkou Marií Danči a prý jim to klape na jedničku. Získal roli ve Specialistech, kterou měl předtím Lambora, a pomyslná pomsta byla dokonána.

Jakub Prachař

Jeden čas toužila po Jakubovi Prachařovi leckterá žena, nakonec ale našel své štěstí u modelky Agáty Hanychové, která mu porodila dceru Miu. Jejich vztah byl ale dost divoký, mluvilo se o tom, že mu byla ona nevěrná, pak on ji - a náhle přišel rozvod.

Dnes je šťastný po boku herečky Sary Sandevy a veřejnost jen čeká, kdy přijde žádost o ruku či potomek!

Robert Urban

Která divačka by nenašla zalíbení v Robertovi Urbanovi? Kapesníčky však s sebou, s tanečnicí Andreou Kheilovou se sice nedávno rozešel, už má ale po svém boku novou ženu. Její jméno sice nikde nezmiňuje, ale je to pořádná kočka.

Možná, že by se s ní Robert mohl konečně dočkat toho vysněného potomka, který je pro něj tolik důležitý. Možná, že právě kvůli tomu, že sám vyrůstal bez mámy, odešla, když byl ještě malý. Otce už ztratil také, a tak je pro něj vlastní rodina velkým přáním. Snad se mu brzy splní!

Jakub Štáfek

Lamač dívčích srdcí, to kdysi roztomilý Matěj ze seriálu Ulice rozhodně byl. Dokonce přiznal, že měl vztah se starší ženou, ale nechtěl být náhradním otcem jejích dětí. Nakonec našel lásku u sexy zrzky Dominiky, se kterou se potkal během natáčení seriálu Specialisté v maskérně.

Dnes spolu mají dvě dcery, měli krásnou svatbu na Dvoře Perlová voda a podle všeho jsou bok po boku opravdu spokojení. Kdo by to dřív do Štáfka řekl!

Martin Hofmann

Herečka Jitka Čvančarová si ho jistě pamatuje jako nevěrníka, který byl za dob jejich vztahu podle zjištění médií klientem eskortní služby, která dodávala prostitutky. Není divu, že jim to nakonec moc neklaplo.

Přesto je Hofmann snem mnoha žen už od dob jeho působení v Ulici a dodnes si užívá velkého zájmu fanynek.

Vašek Matějovský

Dalším fešákem z Ulice je bezesporu Vašek Matějovský, který se z mladého kloučka, kterého milovaly hlavně puberťačky, stal slibným právníkem v seriálu O mě se neboj po boku Veroniky Arichtevy, čímž si vysloužil sympatie i mnohem staršího publika.

Jenže mají děvčata smůlu. Jen nedávno se Vašek stal hrdým tatínkem svého prvorozeného syna, kterého mu porodila krásná partnerka Karolína. A zdá se, že to dvojici perfektně klape.

Vincent Navrátil

Jen těžko se zbavoval nálepky „syn Veroniky Žilkové“, nakonec ale zazářil v seriálu Jedna rodina, kde si zahrál po boku Sary Sandevy. Herec Vincent Navrátil skrývá velký talent, také ale duši rebela. Nedávno se totiž přiznal, že v jeden čas kouřil marihuanu, protože si myslel, že mu pomáhá - bylo tomu ale přesně naopak, a nakonec měl takové problémy, že málem skončil na psychiatrii.

Tomu už je ale dávno konec. V posledních dnech se stěhuje do domečku své maminky Veroniky Žilkové, kde bude žít s partnerkou Beou.

Zdroj: iDNES.cz, super.cz, expres.cz, Instagram

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz