Hlavní obsah
Lidé a společnost

Lásky Pepy Vojtka: Laurinové zlomil srdce kvůli tanečnici, té pak kvůli její nejlepší kamarádce

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Nextfoto (placená licence)

Pepa Vojtek vždy přitahoval krásné ženy.

Když se dal Pepa Vojtek dohromady s krásnou herečkou Sabinou Laurinovou, vypadalo to jako osudová láska. V životě ho ale čekalo ještě mnoho dobrodružství, které však některé překvapilo. Někdy se ta pravá láska hledá zkrátka o něco déle!

Článek

Říkalo se o nich, že jsou jako kráska a zvíře. Ona v té době hrála pohádkové princezny a vypadala jako anděl, on dobýval pódia jako drsný rocker. Přestože byli každý jiní, byli do sebe bláznivě zamilovaní a brzy se jim narodila dcera. Jenže štěstí nakonec herečku Sabinu Laurinovou a Pepu Vojtka nečekalo.

Chtěli spolu postavit dům

Psal se rok 2004 a Vojtek chtěl s Laurinovou stavět dům, povídalo se, že už hledají pozemek. Jenže zničehonic si sbalil kufry a utekl za tanečnicí Libuší. Ta se do něj zamilovala jen pár měsíců po rozvodu se zpěvákem Danielem Hůlkou. Rok poté se jim narodil syn Matyáš a byla svatba.

Tu jim tehdy odsvědčila nejlepší kamarádka Libušky, tanečnice Jovana Skrčeská. Do té se Vojtek zamiloval o rok později. Pro Libušku to měl být tehdy pořádný šok, zpěvák inicioval rozvod a s tím ona ochotně souhlasila. Nikdy vůči sobě nebyli zlí, naopak se snažili kvůli synovi vycházet, což se jim vcelku dobře daří.

Laurinová hledá lásku

A zatímco po dvou nevydařených manželstvích našla Libuše lásku po boku syna herečky Evy Hruškové, herce Zdeňka Rohlíčka, Laurinová na toho pravého muže stále zatím marně čeká, ačkoliv prožila po Vojtkovi ještě několik vztahů. Žádný z nich však nebyl ten pravý.

Se stomatologem Karlem Kameníkem má dceru Maju, ani s ním to však nevyšlo. V poslední době se stále častěji proslýchá, že vedle sebe muže svého života má, jen to před veřejností tají. Vypadá spokojeně, a rok od roku lépe. Možná, že Vojtek nakonec po očku lituje, že si takovou krásku nechal utéct! I z Jovanky nakonec udělal však svou manželku a zdá se, že jim to klape na jedničku. Tak snad čeká ta pravá láska i na půvabnou blondýnku!

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz