Hlavní obsah
Umění a zábava

Patricie Pagáčová o návratu do Ulice: Cítila jsem to jako občanskou povinnost

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Nextfoto (placená licence)

Bude velkého návratu do nekonečného seriálu Ulice hořce litovat? Ačkoliv po Patricii Pagáčové fanoušci volali dlouhá léta, teď jsou zklamaní. A dle slov herečky to udělala právě pro ně.

Článek

„Volali mi z produkce, že Ulice vstupuje do dvacáté sezony a jestli bych se tam přece jenom aspoň na chvilku neukázala. Tak jsem si říkala, stejně se mě novináři, fanoušci a diváci na Ulici pořád ptají, tak jim udělám radost. Cítila jsem to jako svoji občanskou povinnost, na chvíli jim Terezu Jordánovou vrátit,“ nechala se slyšet herečka.

Diváci nadšení nejsou

Jenže diváci jsou z návratu Pagáčové i její seriálové maminky Terezy Brodské zklamaní, a volají po tom, aby zase rychle „letěly“ pryč. Jako by tam pro ně už nebylo místo a byly akorát příjemnou nostalgií z prvních sezón.

Otázkou je, na jak dlouho se Pagáčová ve skutečnosti opravdu vrací. Kromě Ulice hraje totiž také v Jedné rodině a Ordinaci v růžové zahradě, navíc stále mluvila o tom, že divákům Terezu Jordánovou vrací na chvíli. Možná, že se tak přání diváků vyplní daleko dříve, než by si vůbec pomysleli.

Osobní trable

Nedávno oznámila Patricie Pagáčová rozvod s dramaturgem Tiborem Pagáčem, a ačkoliv se dušovala, že v tom nikdo třetí není, novou lásku už našla. Vousatý sympaťák se jmenuje Alex, a to je vše, co o něm chtěla plavovlasá kráska prozradila.

Zdá se však, že jsou bok po boku šťastní a i v práci je jí velkou oporou. Uvidíme, jak dlouho bude Patricie svou občanskou povinnost coby návrat do Ulice ještě plnit. Možná, že se rozhodne zůstat na několik dalších let! Ale zda to diváky potěší, to se teprve uvidí…

Zdroj: autorský článek

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz