Hlavní obsah
Lidé a společnost

Legendární filmové dvojice, které se ve skutečnosti nenávidí

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: rwoan, CC BY-SA 2.0 via Wikimedia Commons

V zákulisí filmového světa nepanuje vždy harmonie a přátelství, jak se na první pohled zdá. Někdy se stane, že i ty nejslavnější filmové dvojice si ve skutečnosti nemohou přijít na jméno. O kom je řeč?

Článek

Super drbna: Blake Lively a Leighton Meester

Pamatujete na dokonalé přátelství kamarádek ze seriálu Super drbna? Ve skutečnosti to mezi nimi tak dobře nefungovalo. Zahraniční bulvár psal jeden čas často články o tom, že se na place doslova nemohou vystát a dělají si naschvály. Zda to byla pravda, těžko říct, nejlepšího přítele našla totiž herečka Blake Lively v úplně někom jiném - když si vzala herce Ryana Reynolds, takřka okamžitě se staly symbolem té pravé lásky.

Často se objevují koláže, kde fanoušky řeší, jak se na sebe dívají. Prý právě tohle je ta pravá láska!

Co se vlastně stalo s Baby Jane: Bette Davis a Joan Crawford

Rivalita mezi Bette Davis a Joan Crawford patří mezi nejznámější příběhy Hollywoodu. Během natáčení thrilleru Co se vlastně stalo s Baby Jane? se jejich vzájemná nenávist jen prohlubovala. Od sabotáže scén až po osobní urážky - jejich vzájemná antipatie neunikla nikomu. Ironií osudu vlastně je, že jejich společný film je dnes klasikou právě díky výrazné energii, kterou na plátno herci přinesli. Co na tom, že byla negativní!

Hříšný tanec: Patrick Swayze a Jennifer Grey

Patrick Swayze a Jennifer Grey ve filmu Hříšný tanec ztělesnili jednu z nejromantičtějších dvojic 80. let. Přestože jejich tanec působil vášnivě a uvěřitelně, moc dobře jim to ve skutečnosti nefungovalo. Swayze pak ve své autobiografii zmínil, že byla Grey náladová hysterka, která komplikovala natáčení. Kdykoliv jí někdo něco zkritizoval, ihned se měla rozplakat.

Přátelé se z nich sice stali, ale prý až o mnoho let později.

Zápisník jedné lásky: Ryan Gosling a Rachel McAdams

Ačkoliv Ryan Gosling a Rachel McAdams na obrazovce vytvořili jednu z ikonických romantických filmových dvojic, na začátku pro sebe neměli dobré slovo. Gosling dokonce požadoval, aby McAdams byla nahrazena jinou herečkou, což vedlo k velkému napětí na place, které bylo produkci akorát tak nepříjemné. Nakonec se jejich vztah zlepšil a dokonce spolu nějaký čas po natáčení chodili.

Romeo a Julie: Claire Danes a Leonardo DiCaprio

Přestože Claire Danes a Leonardo DiCaprio jako Romeo a Julie na plátně vyzařovali vášeň a energii, za kamerou to mezi nimi pořádně vřelo. Danes údajně považovala DiCapria za příliš nezralého a frustrovalo ji jeho chování na place, které bylo pro ni až příliš nedospělé.

To vedlo k jejich odcizení a zahrát osudovou lásku pro ně bylo tak pěkně těžké!

Zítřek nikdy neumírá: Pierce Brosnan a Teri Hatcher

V bondovce Zítřek nikdy neumírá Pierce Brosnan a Teri Hatcher hrají milence. Během natáčení měli ale k nějaké lásce dost daleko. Brosnan byl rozčarovaný z hereččiny časté nepřítomnosti na place, také prý chodila pořád pozdě. Nakonec zjistil, že to bylo způsobené jejím těhotenstvím a omluvil se, jak s ní zacházel. Zda mu to odpustila, kdo ví, ale dcera Emerson Tenney je dnes už dospělá dáma!

Zdroj: nypost.com, dailymail.co.uk, bbc.com

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Související témata:
Blake Lively
Pierce Brosnan

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz