Hlavní obsah
Lidé a společnost

Love Island 2024: Dřív byl nevychovaný chlap blbec. Dnes je toxic se špatnou energií a nevajbuje to

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: se souhlasem TV Nova

Letošní ročník soutěže Love Island musí být pro starší ročníky procházka španělskou vesnicí. To jsou samé energie, toxic lidi a ti, kteří nemají tu správnou energii. Kteří účastníci štvou diváky nejvíce?

Článek

Nejvýraznějším účastníkem letošního Love Islandu je bezesporu influencerka Domi Alagia, která používá pro mnohé diváky neznámá slova - například si prožila vztahy, které byly toxic, nelíbilo se jí, že Trabo nevěří na energie a hledá někoho, kdo nebuede „player“. Také účastníci často zkoumají, zda jim to s někým „vajbuje“. Diváci to ale moc neocení.

Kontroverzní účastnice Domi a Karol

Ačkoliv nutno říct, že se tam Domi ve svých 19 letech chová skoro nejdospěleji, kladné reakce diváků na sociálních sítích zkrátka nesklízí.

Kromě hesla „zapínáme pásy“, které se objevuje při každé soutěži, jsou diváci rozhořčení z Kerol, která doma nechala tříletou dceru, aby odletěla na Kanárské ostrovy a tam našla lásku. Říkala, že se živí „amatérským ping pongem“ a u toho není bůh ví jak oblečená.

Bude letošní série tou nejlepší?

Pro někoho nejlepší série, pro někoho podivní účastníci, kteří jim zkrátka nesedí. Opět byli vybírání hlavně podle vzhledu. A i moderátorka Zorka Hejdová se nechala slyšet, že by kritéria pro „perfektní postavu“ mohly být přeci jen mírnější.

„Zmírnila bych kritéria týkající se vzhledu, zejména postavy,“ řekla moderátorka. Vyjádřila se také k časté kritice svého vzhledu. „Mám právo veta a o to víc mě vždy pobaví, když někdo napíše, co to na mě zase oblíkli… No, oblíkla jsem to na sebe já! Stylingy vybíráme měsíce dopředu s mou dvorní stylistkou Danielou Pilnou a snažíme se to každý rok posunout o level dál. Chápu, že některé výraznější proměny se nemusí líbit všem, ale já si stojím za tím, že tahle show si zaslouží špetku extravagance, a jsem ráda, že většinu diváků a divaček baví sledovat, co budu mít na sobě tentokrát, a je to pro ně nějaká přidaná hodnota. O účesy a make-up se mi stará jedna z nejlepších make-up artistek v ČR i na Slovensku Ivanka Tokárská. Moc si vážím toho, že do toho se mnou letos jde už potřetí.“

Zdroj: autorský článek, TV Nova

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz