Hlavní obsah
Lidé a společnost

Moderátor Riskuj Jan Rosák se ženil po dvouměsíční známosti. Udělal to kvůli penězům

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Nextfoto (placená licence)

Pamatujete si vřelého moderátora Jana Rosáka ze soutěže Riskuj? Pracovních příležitostí má za sebou nepochybně víc - a také jednu uspěchanou svatbu. Z té se nakonec vyklubala láska na celý život.

Článek

Za tři roky bude moderátor Jan Rosák s krásnou Jiřinou už 50 let. Láska je to krásná, klidná. Jen ten její začátek byl pořádná jízda!

Novomanželská půjčka

První rande s paní Jiřinou nebylo nic moc. Sám totiž nepřišel. Byl tak vyčerpaný z práce, že zkrátka usnul. Díky bohu, že mu dala jeho vyvolená druhou šanci. Jenže mu pak rychle došlo, že je mu 29 let a novomanželská půjčka se dává do třiceti. Starším „ženáčům“ holt systém nepřál.

„Bylo to v roce, kdy jsem dosáhl věku třiceti let, a tehdy se novomanželská půjčka udělovala jen do třiceti let. Tak jsme se museli vzít, kvůli té půjčce. Ale dopadlo to dobře. Moje manželka je poklad. Tam funguje ta chemie - lexaurin, xanax… perfektně,“ prozradil v pořadu 7 pádů Honzy Dědka.

Prodali luxusní dům

Z manželství vzešly dvě dcery, kvůli kterým Rosák na konci loňského roku prodával luxusní vilu v Mníšku pod Brdy, která měla dokonce vnitřní bazén. Za dům chtěl 22 milionů. Vnoučata, kterých má už několik, chodí totiž do školy v Říčanech a on jim chtěl být blíž. Na rodině si zakládají s manželkou odjakživa.

Podle všeho nemovitost už není v nabídce, a tak může nová etapa Rosákových začít. Protože ať jejich první chvíle byly jakékoliv, není pochyb, že jim to v manželství stále perfektně klape!

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz