Hlavní obsah
Lidé a společnost

Nejrychlejší rozvod v českém showbyznysu: Pfauserová ze Zoo zůstala na ocet po čtyřech měsících

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Nextfoto (placená licence)

Herečka Denisa Pfauserová bere všechny životní trampoty s úsměvem, a tak zvládla i rozvod s bývalým manželem. Na rozpad vztahu přitom došlo jen pár měsíců poté, co si dvojice řekla sladké ano.

Článek

Psal se rok 2021 a herečka Denisa Pfauserová ze seriálu Zoo v prosinci oznámila, že jsou s tehdejším manželem už několik měsíců od sebe. „S mým bývalým partnerem jsme schopni normálně komunikovat, za což jsem ráda. Holt nám to nevyšlo, ale život jde dál,“ nechala se pak slyšet a doufala, že její budoucí muž bude znát Krtečka a české tradice. Cizinec tak nepřipadal v úvahu. Její láska přitom nijak dlouhá nebyla. Jejich manželství se rozpadlo záhy poté, co uspořádali pohádkovou svatbu.

Láska pro princeznu

Denisa se nejvíce proslavila rolí princezny Řachandy, vdávala se v létě 2021. Přijala nové příjmení, ale nechala si ho jen v občance. Na veřejnosti pořád vystupovala jako Pfauserová. Snad i proto si jejího náhlého rozvodu nevšiml každý na první dobrou a bylo velkým překvapením, že jim to s manželem nevyšlo. Mnozí si už tehdy mysleli, že jsou spolu naprosto dokonalí.

Žádosti o ruku se dočkala od svého Honzy ve Francii a měla to být láska na celý život. Svatbu však dokonce zapomněla nahlásit v divadle, a tak večer před důležitým dnem ještě hrála představení. Jako by už tehdy tušila, že to pro ni nebude nejdůležitější událost v životě.

Veselka proběhla na vesnickém statku a za družičku šla Denise bývalá partnerka Vladimíra Polívky a finalistka Survivoru Karolína Krézlová, modelka Andrea Bezděková a Aneta Kernová. „Vím, že jsem tu nedávala nic znát. I přesto, že jsem procházela uvnitř sebe náročným obdobím, jsem se snažila stále předávat hlavně pozitivní energii. Ale nejsem cynik nebo ledová královna. Bylo to jednak proto, že mě právě pro mou dobrou náladu většina z Vás sleduje a nikdo nestojí o depresivní statusy, a jednak proto, že to byla i pro mě částečně terapie, možnost úniku a hnací motor se z toho všeho nepos… ,“ nechala se slyšet na svém Instagramu.

Našla své štěstí

I herečka ale nakonec poznala, že všechno zlé je pro něco dobré. Své štěstí našla po rozvodu u sympatického markeťáka, se kterým má dnes dokonce dceru Nailu. Partnera v branži si nikdy nehledala, a vyhovuje jí, že má každý z nich jiné zájmy. Podle svých slov chystají dokonce svatbu.

Nezbývá než jim přát štěstí! Snad to pro herečku dopadne o moc lépe než minule.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Související témata:
Denisa Pfauserová

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz