Hlavní obsah

Pořad Možné je všechno je skvělá show, ale už po několikáté zábavu úmyslně kazí Erika Stárková

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: se souhlasem TV Nova

Strhnout na sebe pozornost, to umí herečka Erika Stárková. A v pořadu Možné je všechno by něco takového rozhodně nevadilo. Zatím se objevila jen v pár dílech, ale na první pohled je toho pro divácké oko až příliš.

Článek

Typicky v soutěži „Na plná ústa“, kde mají soutěžící úmyslně roztažené rty, aby tak trochu „huhlali“ a vznikala z pouček, přísloví a pořekadel vtipná zkomolenina. Jenže hned v prvním díle byla Erika Stárková poslední, která měla říct, co chtěl ten první říct, a zařvala „Hahá, možné je všechno!“ A pointa byla pryč.

Erika si dělá vlastní pravidla

Podobný vtípek udělala i v šestém díle, to však byla uprostřed řady. Začala úmyslně žvatlat a zachránit to musel Jakub Štáfek, který si raději něco vymyslel, než aby na svého spolubojovníka dělal prázdné grimasy.

A na sociálních sítích se ozývají diváci, kteří to vidí úplně stejně. Brečela jsem smíchy, ale ta Erika mi přišlo že to tak trošku kazila,“ píše divačka Eliška na sociální sítě pořadu Možné je všechno. „Všichni až na Eriku, super, ta se podle mě zbytečně až moc předváděla, až byla trapná,“ byla o něco ostřejší Silvie.

„Všichni super! Až na Eriku Stárkovou, ta mi přišla, že buď chce být moc vidět nebo že evidentně nepochopila pravidla některých her, ale její projev byl moc,“ píše Nicoll. „Vypla jsem to. Stárková se nedala vydržet svým trapným vystupováním,“ dodala Aja. A takových komentářů se objevuje nespočet - a všechny jsou v podobném duchu.

Ani Zedníček ji nezkrotil

V posledním díle bylo evidentní, že Eričina „one women show“ už vytáčí i jindy klidného Pavla Zedníčka. Několikrát ji musel upozorňovat, aby konečně sundala sluchátka, už ji naznačoval, ať poslouchá na první pokyn. A Erika stále zběsile gestikulovala, tančila a usmívala se.

Pořad je to skvělý, a důvodů k smíchu? Těch je od začátku až do konce desítky. Ale Erika to diváckému oku tak trochu kazí, to je třeba říct z pohledu člověka u televize narovinu. Když už dojde na soutěže, kde má být právě ona, není od věci trnout hrůzou, zda hru opět neukončí uprostřed, protože přijde s nějakou zvláštní inovací. Nabízí se přitom otázka proč. Možná, že je to prostě zběsilá povaha, která má smysl pro humor a prezentuje ho takhle. Určitě nechce kazit druhým show - bohužel to ale dělá…

Zdroj: autorská glosa

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz