Hlavní obsah
Umění a zábava

Škatulata StarDance: Tománek na taneční parket a Chlopčík zpátky do poroty, prosí někteří

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Nextfoto / placená licence

Zdá se, že tenhle krok se České televizi moc nepovedl. Už po prvním díle je z mnoha vyjádření diváků na sociálních sítích jasné, že ten, kdo jim v porotě opravdu chybí, je obávaný kat Zdeněk Chlopčík.

Článek

V předchozí řadě tančil Jan Tománek po boku Ivany Chýlkové, a i když se tehdy více psalo o jejich údajném románku, který se nikdy nepotvrdil, je také váženým choreografem, který už dříve na StarDance spolupracoval. A proto letos zamířil do poroty. Jenže možná ne tak docela šťastně, alespoň podle některých.

Záhadné tajemství

Za sebou máme teprve první díl, ale ta ostrost a kritika Zdeňka Chlopčíka tam zkrátka chybí, to je bezesporu. Alespoň z pohledu laického diváka, který vždy čekal na to, čím Chlopčík taneční pár „sejme“. Dodnes se přitom moc neví, proč musel spolumajitel taneční školy ze show pryč. U pořadu StarDance byl od jeho počátku v roce 2006.

Ačkoliv se některá média snažila dopátrat, co se na Kavčích horách doopravdy stalo a proč Chlopčík nedostal smlouvu na letošní ročník, navzdory mnoha informacím zůstávají v podstatě jen dvě verze. Jedna mluvila o tom, že Chlopčík odešel dobrovolně kvůli jiným pracovním povinnostem, další že měl příliš vysoké finanční požadavky, nebo neshody se štábem. Ani jedno z toho však není verzí oficiální a zdá se, že se strany domluvily na mlčenlivosti.

S jistotou lze říct, že je poněkud zvláštní, pokud hlasy z Kavčích hor tak zarputile mlčí. Kdyby Chlopčík získal nějakou jinou lukrativnější nabídku a rozchod s produkcí StarDance by proběhl poklidně, jen obtížně si lze představit, proč by se o tom nemluvilo. Kdyby pochopitelně nešlo o nějaký tajný projekt. Není divu, že kolem

Tománek diváky moc nepřesvědčil

Na hodnocení Tománka se pochopitelně objevují rozporuplné názory na sociálních sítích i v diskuzích pod mediálními výstupy. To není nic překvapivého, není člověk ten, který by se zalíbil všem. Jedni jeho hodnocení označili za mírné, místy až alibistické, další mají mnohem ostřejší slova. A v silném zástupu jsou pochopitelně i ti, kterým sednul a vidí ho rádi za stolkem než na tanečním parketě.

Foto: Nextfoto / placená licence

Jan Tománek na prvním kole soutěže StarDance

Zda Česká televize vyslyší volání diváků a do další série Chlopčíka vrátí, to zůstává otázkou. Bylo by však zvláštní, kdyby se Tománka rozhodli vyměnit uprostřed série, nebo Chlopčíka přidali. Možná jako nějakého speciálního hosta, třeba v charitativním díle. Na každou změnu si diváci musí, holt, nejdřív zvyknout. Ale naděje umírá poslední…

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz