Hlavní obsah
Lidé a společnost

Vášeň ze StarDance: Čvančarová si našla na parketu ženicha, předchozí jí utíkal za prostitutkami

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Nextfoto (placená licence)

Rodačka z Mělníka rychle okusila, jaký je svět reflektorů a červených koberců. Herečka Jitka Čvančarová je jednou z nejkrásnějších žen u nás, a i přesto ji muži tvrdě zradili. A trvalo, než našla toho pravého.

Článek

Herečka Jitka Čvančarová je právem vnímaná jako symbol krásy. Často byla obdivována pro svou postavu i výrazné poprsí, které mnohdy dávala v luxusních róbách na odiv. Už roky je jednou z největších hvězd zahájení karlovarského filmového festivalu, ačkoliv letos vynechala a nechala se slyšet, že raději odletěla odpočívat k moři. Kteří muži ovlivnili její osud?

Odhalené tajemství

Kdyby se v roce 2019 nepotkal v show Tvoje tvář má známý hlas Ondřej Sokol s Jánem Jackuliakem, nikdo by se zřejmě do teď nedozvěděl, že žil kdysi rok právě s Jitkou Čvančarovou. Propálil to Sokol, který si jich dobíral tak dlouho, až kápli božskou. „Teď jsem si vzpomněl na takovou informaci, kterou nevím, kdo mi řekl, že vy jste prý spolu chodili,“ řekl, Čvančarová ztratila slova a pravda vyšla najevo.

Herečka ho dodnes oslovuje něžně Jacinko a stále k sobě mají opravdu blízko. Ani Jackuliak se přitom o jejich lásce nikdy nerozpovídal a dávnou vášeň skrýval jako své největší tajemství.

„Měli jsme se hodně rádi,“ potvrdil herec. Jenže jejich láska měla skončit ve chvíli, kdy se Čvančarová vášnivě líbala právě s Hánou, což se ráno objevilo ve všech novinách. „Ráda na ten vztah vzpomínám,“ potvrdila před lety Čvančarová, ačkoliv jejich pouto se nakonec zpřetrhalo.

Bolestivá zrada

S hercem Martinem Hofmannem, známým například ze seriálu Specialisté, si Čvančarová malovala, že založí rodinu a budou šťastní. Jenže Hofmann byl mezitím šťastný s prostitutkami, a to tolik, že vůbec nepoznal, když mu místo eskortní služby zavolali novináři.

Čvančarová se to tehdy měla nečekaně dozvědět na natáčení seriálu Dokonalý svět, kde hrála jednu z hlavních rolí. Podle zdrojů, které tehdy citoval deník Blesk, dlouho plakala a lamentovala, že to snad ani nemůže být pravda. Dnes se však zdá, že jsou staré křivdy dávno zažehnány, a pokud jim vyjde společná role, klidně se spolu postaví před kameru. Snad i oni se dohodli, že už je to mnoho let a nenávistí člověk nic nevyřeší.

Dokonce své bývalé lásce Hofmann dohodil roli v populárním seriálu Most!. Snad jako odpustek za to, že se tehdy choval jako zlobivý muž - ačkoliv na první pohled to byl dokonalý slušňák z Ulice.

Lásku našla ve StarDance

V roce 2010 potila herečka Jitka Čvančarová krev na tanečním parketě po boku Lukáše Hojdana. Tanečního poradce jim tehdy dělal Petr Čadek, do kterého se Čvančarová bláznivě zamilovala. Nebylo to však poprvé, co se tahle dvojice potkala. Ve druhé řadě StarDance totiž Čadek tančil s Tatianou Dykovou, která ho koncem roku 2007 pozvala také na svůj charitativní bazar.

Jednou z vydražených cen byl i „tanec s Čadkem“, kterou získala právě Čvančarová. A ta si to náležitě užila! Došlo i na rozepínání košile, nebo ukázku podprsenky. Možná už tehdy byl Čadek přesvědčený, že tahle kráska musí být jeho, počkat si ale musel až na rok 2010.

Svatba však následovala hned další rok, a brzy se těšili z narození dcery Elena Emilie, o šest let později se k ní připojil Theodor Christian. A od té doby žijí spokojeně bok po boku. Zkrátka osud!

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Související témata:
Petr Čadek

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz