Hlavní obsah
Lidé a společnost

Zapomenuté páry českého showbyznysu, které už si nepamatujete: Hrachovcové zlomila srdce nevěra

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: David Kundrát / CNC / Profimedia (placená licence)

Koho by tehdy napadlo, že se tyhle hrdličky někdy rozejdou. Plánovali spolu budoucnost, chovali hluboké city. Jenže dnes už si jejich lásku skoro nikdo nepamatuje!

Článek

Richard Krajčo a Iva Frühlingová

Pamatujete si, že se tihle dva dokonce vzali? Psal se rok 2005, jenže o pár měsíců později už se rozváděli. Zkrátka to nebyla ta pravá láska ni pro jednoho. „Na rozdíl od pracovních aktivit jsem v soukromí chtěla být s Richardem v maximální míře,“ řekla tehdy Iva, aby objasnila důvod jejich neshod.

A ani on jejich manželství nijak nešetřil. „Kámen úrazu spočíval v nárocích, které jsem už nestačil a ani nemohl plnit. Dostal jsem se na hranici fyzických i psychických sil a nemohl Ivě nabídnout to, co po mně vyžadovala,“ sypal si popel na hlavu.

Hana Zagorová a Karel Vágner

„Začalo to už ve Vilniusu, na našem prvním turné, když jsme se tam dozvěděli o té letecké tragédii. Srazilo nás to na kolena. Člověk najednou potřebuje, aby ho někdo chytil za ruku, protože je psychicky na dně. A mě chytila za ruku Hanka,“ vzpomínal po letech Vágner.

„Byla krásná. Navíc byla vždy čistý člověk. Pro mě je to nejlepší kamarádka v životě, něco jako dárek od pánaboha. A jako zpěvačka? Měla neobvyklý hlas. A navíc i jednu schopnost, kterou nemá každý - a to, že jí lidi věří. Takových zpěváků není moc. Má to třeba Marie Rottrová nebo Karel Gott, kterému taky věříš každé slovo.“ Dali se dohromady a chodili spolu dva roky. Jenže jim brzy došlo, že jejich povahy k sobě zkrátka nejdou a fungovat to nebude.

Když se rozešli, dál byli přátelé na život a na smrt. Po rozchodu spolu například jezdili vlakem z Moskvy do Leningradu a zpěvačku nikdy nenapadlo, že by spala v kupé s někým jiným. Zároveň si ale nikdo z nich nepomyslel na to, že by spolu zase něco měli.

Kateřina Kaira Hrachovcová a Petr Vondráček

Herec a hudebník Petr Vondráček patřil vždy mezi nejkrásnější muže českého showbyznysu. O ženy nikdy neměl nouzi, a podle toho se také choval. S žádnou se doposud k oltáři nevydal, a zpěvačka Šárka Vaňková může jen doufat, že ho konečně zkrotila.

S Kateřinou jim vztah vydržel čtyři roky, nakonec se rozešli kvůli jeho bouřlivému životu. Tehdy žil bohémským způsobem a hodně pil. Některá média dokonce psala, že ho měla Kateřina načapat s jinou ženou, a tak mu dala okamžitě košem. Je pravda, že Petrovy neduhy snášela dlouho a šancí mu dala nespočet. Asi si zkrátka nebyli souzeni.

Sabina Laurinová a Michal Dlouhý

Mluvilo se o nich jako o nejhezčím páru českého showbyznysu, randili spolu v devadesátých letech. Jejich láska trvala sedm let, ale poté její srdce vzplanulo pro rockera Pepu Vojtka, kterému porodila dceru Valentýnu.

Netrvalo však dlouho, a místo zásnubního prstenu se Vojtek zbláznil do jiné ženy, za kterou následně odešel. Sice ani jemu to nakonec nevyšlo, možná si ale Laurinová nad tímhle rozhodnutím dnes tak trochu lamentuje. Dlouhý byl do ní tak zamilovaný, že by ji nikdy neodpustil. Na druhou stranu by neměla svoji dceru, která je jí už roky nejlepší kamarádkou, a tak je zřejmě všechno tak, jak má být.

Linda Rybová a Robert Kodym

„Ze začátku to byly desítky, pak stovky, tisícovky, no bylo toho moc,“ pochlubil se Robert Kodym. Nikdy se netajil tím, že v době své největší slávy nebyly v jeho okolí drogy ani alkohol cizí. Randil také s Lindou Rybovou, která je dnes manželkou Davida Prachaře.

„Byla to taková ta velká láska – tedy minimálně pokud mluvím za sebe –, byli jsme spolu pět let a vedli jsme velmi domácký život. Na to, jak moc jsem byla mladá – bylo mi osmnáct devatenáct – jsme byli takový „domácí štěstí“. Prostě někde spolu sami. Tak jsme to chtěli a byli šťastný. Na koncerty Wanastovek a v té době hlavně Lucie jsem sice jezdila, ale vždycky jsem se strašně styděla a stála někde v koutě,“ vzpomínala Linda po letech pro časopis Marianne.

Každopádně mám z doby, kdy jsme se s Robertem poznali, jednu fotku, kterou fakt zbožňuju. Mám na ní dlouhé blond vlasy, Robert dlouhé tmavé vlasy, oba máme na očích zrcadlovky a držíme cigára. Tehdy jsme pořád hulili a nespali, vlastně ten začátek trochu vostrej byl,“ dodala herečka.

Mahulena Bočanová a Sagvan Tofi

Když dorazila Mahulena Bočanová do pořadu INSTINKTY Jaromíra Soukupa, šokovala svým přiznáním ke vztahu se Sagvanem Tofim. Ale překvapuje vlastně někoho, že tenhle pověstný fešák uměl sbalit ty nejkrásnější holky?

Už před lety se nechala zpěvačka Anna K. slyšet, že ho učila líbat. Vzhledem k tomu, že dnes je navzdory divoké minulosti ze Sagvana spořádaný otec, možná Anna K. lituje, že místo Tomáše Varteckého nepěstovala lásku raději se Sagvanem. Možná by se tak vyhnula zlomenému srdci…

Daniela Šinkorová a Roman Vojtek

Když se tihle dva dali dohromady, herečka Daniela Šinkorová se prý chtěla vdávat - chodili spolu po celou dobu studií na Janáčkově akademii múzických umění v Brně, tedy od roku 1990 do roku 1992. Rozchod Šinkorová těžce nesla, výrazně zhubla a celé měsíce se jí nedařilo znovu nalézt úsměv.

Nakonec si to dvojice vyříkala a po letech spolu bez problémů vystupují v mnoha divadelních projektech.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Související témata:
Iva Frühlingová

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz