Hlavní obsah
Lidé a společnost

Zuzana Kajnarová není jen úspěšnou herečkou. S manželem řídí venkovský penzion

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Nextfoto / placená licence

Ve Specialistech je herečka Zuzana Kajnarová (42) za hvězdu. Když však dotočí, ještě ji čeká další náročná práce. S manželem Romanem Říčařem (48) zrekonstruovali venkovský penzion, který sami řídí.

Článek

Natáčí, vychovávají dvě děti a utíkají do mlýna do Smilovic - zní to vlastně ideálně. Ten budovali v covidovém období, kdy měli čas se tomu věnovat naplno. Navíc trávili čas venku mimo Prahu, což jim vyhovovalo. Snad i proto Kajnarová říká, že na to, jak prožívali lockdown, vzpomíná s úsměvem, ačkoliv jako herci neměli práci.

Slaví velké úspěchy

Penzion je pro dvacet lidí a Roman Říčař si místní okolí natolik oblíbil, že se rozhodl obnovit, co tu dříve stálo. Penzion totiž najdete ve Smilovicích, na místě, kde stál více než 300 let rybník i mlýnské budovy - a po roce 1989 tu najednou nebylo vůbec nic.

Překvapí vás elegantní design pokojů, bar s výčepem, profesionální kuchyně, krytá terasa - zkrátka hotový ráj pro svatbu nebo teambuilding. Mají tu i wellness a pódium. Jak herečka tolik povinností zvládá?

Spoustu smíchu a plný dům

Když ji potkáte, má na tváři vždy úsměv a život bere s lehkostí. Svého muže se snažila přesvědčit ještě ke dvěma dětem, ale ty dvě, které už mají, jim prý stačí. „Máme dvě zlobivé příšery, které nás samozřejmě velice baví a těší. Je to krásné a náročné. Takže kdyby to takhle vydrželo, tak asi dobrý,“ řekl Říčař. Doma si pomáhají, co je potřeba udělat, udělá ten, který má zrovna čas. A kdyby neměli babičky, snad si svůj zápřah ani neumí představit.

Diváci znají Zuzanu hlavně ze seriálu Specialisté, z filmu Seznamka nebo pohádky Anděl Páně. Nejraději má však divadlo. To omezila kvůli natáčení televizních seriálů. Teď se k němu postupně vrací a uvědomuje si, jak moc jí divadlo chybělo.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz