Hlavní obsah

Děti bychom měli zaměstnat činností, které je zajímají

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Chování dětí.

Článek

Moje reakce na článek „Z dětí rostou spratci…“ mě trochu nadzvedl. Děti musí mít nějakou náplń a hlavně někoho kdo je povede k  jejich zájmům.. Mám dvě již plnoleté vnučky a dnes v žádném případě nemohu odsuzovat jejich chování. Když byly malé tak se jim rodiče velmi věnovali. Připadalo mi to až přehnané. Nejvíce se věnovali sportům. Když měli volno tak byla celá rodinka např. na lyžích, nebo výstupu na hory, na bazénu a pod. Vlastně holky se neměly čas nudit.Postupně když dospívaly začaly navštěvovat Fitka a jedna absolvovala různé kurzy a semináře a dnes mimo jiné je trenérka. Druhá vnučka si našla zálibu u malých dětí, které v jedné předškolní agentuře učí pohybové a jiné návyky. V zimě se věnuje výuce základů lyžování dětí i dospělých. Děti si musí najít co je bude bavit a rodiče je budou v jejich činnostech podporovat.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz

Doporučované

Načítám