Hlavní obsah
Satira

Pomočené džíny o level výš. Určitě se najde někdo, kdo z hnusu udělá hit

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Coldwrld / wikimedia commons / CC BBY-SA 4.0

Módnímu průmyslu nejde o krásu, ale o peníze. To v principu není špatně a džíny se skvrnou v rozkroku toho jsou aktuálním důkazem. Bez nároku na honorář mám několik návrhů, jak trend posunout dál.

Článek

Návrh módnímu průmyslu – posuňme pomočené džíny o level výš. Určitě se najde někdo, kdo z hnusu udělá hit

Módnímu průmyslu nejde o krásu, ale o peníze. To v principu není špatně a džíny se skvrnou v rozkroku toho jsou aktuálním důkazem. Bez nároku na honorář mám několik návrhů, jak trend posunout dál.

Uznejme, že nehoda s plným močovým měchýřem se stát může a bezesporu se stala mnohému z nás. Není to nic, na co by člověk ve věku, kdy už nenosí plíny, byl hrdý. Samozřejmě jsou výjimky, ale ty jsou téměř vždy. Současný trend riflí, které se tváří jako pomočené je bizarní, nicméně pochopitelný. Kdysi si díry zašívaly, látaly, nebo alespoň nouzově zalepovaly kobercovou páskou a dnes jsou díry módní. Někdy jsou dokonce díry tak velké, že nohavice přestávají plnit svou funkci.

Home made moč

Jiným trendem jsou home made věci, takže by bylo jen logické spojit oba dohromady vyrobit si mokrou mapu v rozkroku sám. Žádná umělotina, ale vlastní práce a navíc pokaždé jiný vzor. Časem by home made výrobci zjistili, který nápoj má nejdelší trvanlivost. Mezi nezpochybnitelné klady by bylo i dodržování pitného režimu a zápach, který celému trendu dodá na autenticitě.

Uměle dodávaná vodička by měla být temně modrá, to proto, aby se zvýraznila „mokrost“ i barevně. Mokrá bavlna ztmavne. Navíc by to v případě džín mělo i historickou logiku, protože název džíny, anglicky (blue) jeans, pochází z francouzského označení pro barvivo (bleu de Gênes), které se k jejich bavlněných kalhot používalo.

Samozřejmě by se tekutina kupovala zvlášť, byla by snadno vypratelná, aby se mohl vytvořit nový unikátní vzor a hlavně by byla značková, tedy všechno, jen ne levná. Jistě, téměř okamžitě by se objevily fejkové napodobeniny, ale od toho máme testovací laboratoře, aby nás před něčím podobným varovaly. Ale co si budeme nalhávat, všechny tržnice zkontrolovat nelze (proto je vidět tolik napodobenin „značkových“ kabelek a triček.

Samozřejmě se vše dá vyrobit synteticky, složitěji, ale rozhodně sofistikovaněji. Malý pytlík s tekutinou v oblasti genitálu by udělal práci za vás a mužům, zejména těm slaběji vybaveným, by mohl dodat na sebejistotě, neb by na první pohled vypadali mužněji. Samozřejmě by se dal znova naplnit. Není nad to být vždy připraven. Nikdy nevíte, kdy narazíte na protějšek stejně trendově zaměřený. Třeba zpěvák Adam Mišík na svém Instagramu (neplést s Vladimírem Mišíkem, jeho mnohem populárnějším otcem, který nenaznačoval urologické potíže) tuhle vlnu zachytil.

Dopřejme zážitek i nosu

Kdyby se i k sériově, tedy ne podomácku vyráběným kusům dodával i sprej s příslušným odérem, mohlo by to povznést trend ještě o level výš. Samozřejmě, že vás, stejně jako mě, napadly i další tělesné sekrety, které, které by se na oděvu mohly i s příslušným zápachem objevit, ale zůstaňme v rovině pouhé „mokrosti“. I ta se totiž dá rozvést.

Mohly by se tvořit mokré mapy jednotlivých států, což by usnadnilo identifikaci, komu daný nositel fandí (ať už se jedná o válečný konflikt nebo fotbalové utkání). I tady je nezanedbatelná edukativní funkce. Na to, abyste mapu poznali ji musíte znát a ruku a srdce, jak dobří jsme v poznávání slepých map v časopiseckých kvízech? Počítejme s tím, že tenhle wet pants trend, tedy „mokrokalhotový“ zatím stále nevyužil veškerý potenciál.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz