Hlavní obsah
Umění a zábava

Podzimní novinky na Nově: Kašpárek v Pekelné kuchyni nebo Zedníček v Možné je všechno!

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Elletakespohotos / Creative Commons / pexels.com

Ilustrační foto

Podzim se blíží a s ním i podzimní program, kterým se nás budou snažit televizní stanice přesvědčit, abychom přepnuli právě na jejich vysílání. Nova vsází na kuchaře Kašpárka i baviče Zedníčka.

Článek

I televize Nova stejně jako Prima vsadí v letošním podzimním schématu na reality show a soutěžně-zábavné pořady, jaké jsme tu ještě neměli. První z nich nahradí už okoukanou soutěž o nejlepšího amatérského kuchaře MasterChef Česko, která v posledních letech ztratila hodně ze své sledovanosti. Porotce Radek Kašpárek si však zahraje prim i v novém pořadu.

Hell´s Kitchen je název reality show zahraničního formátu, ve které v Británii exceluje Gordon Ramsay. Nesoutěží v ní amatérští kuchaři, ale je to souboj profesionálů, kteří postupně soutěž opouštějí. A právě do role českého kata byl pasován Radek Kašpárek, který už v soutěži MasterChef dokázal, že umí být na soutěžící přísný.

Těžko ale říci, zda má tato soutěž v Česku šanci na úspěch. V zahraničí je tato soutěž založena zejména na vulgaritě a urážkách, kterými Ramsay soutěžící častuje. Přestože je náš moderátor Radek Kašpárek také velmi přísný, vulgarit se od něj jistě nedočkáme. A příznivci MasterChefa jistě vědí, že za přísnou maskou jednoho z našich nejlepších šéfkuchařů se skrývá citlivý muž, který se často nad posuny a výkony soutěžící dojímá.

Na televizní obrazovku televize Nova se ale v roli moderátora na podzim vrátí i Pavel Zedníček. Moderovat bude soutěžní a zejména zábavný pořad s názvem Možné je všechno!, ve kterém přivítá mnoho soutěžících z řad známých osobností. Jejich soutěžení bude v mnohém založeno na improvizaci.

České celebrity budou muset odhodit stud a přemoci samy sebe, aby dokázaly, že jsou lepší než ti ostatní. Kromě improvizace má být soutěž plná napínavých úkolů, ale i ztřeštěných výzev, které soutěžící postaví do situací plných zábavy a humoru. Teprve až čas ukáže, zda se celebrity svých úkolů dokážou zhostit s grácií a zda z plánovaného humoru nebude spíše snůška trapnosti, jak tomu někdy u takového typu pořadu bývá. Součástí každého dílu soutěže má být i disciplína s názvem Šikmá plocha, kde budou soutěžící předvádět svá improvizační čísla na ploše se sklonem 22,5 stupně.

Ve výběru osobností vsází televize Nova na oblíbené herce, zpěváky či moderátory, takže uvidíme například Jiřího Mádla, Jitku Čvančarovou, Ondřeje Sokola nebo Martina Dejdara, stejně tak ale dává prostor i svým vlastním zpravodajským hvězdám. Jeden z deseti večerů tak svou improvizací naplní i stálice televizního zpravodajství Lucie Borhyová.

Zda má nějaký z těchto nových soutěžních pořadů šanci uspět v konkurenci ostatních televizních stanic se dozvíme až příští měsíc. Jedno je ale jisté. Podzimní program slibuje mnoho zajímavých změn, která mohou přivát svěží vánek do nudné nabídky televizních pořadů posledních měsíců.

Zpracováno na základě:

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz