Hlavní obsah
Aktuální dění

Přejmenujte si svůj instagramový účet po vzoru generála Pavla

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Chairman of the Joint Chiefs of Staff / Wikipedia Commons / CC BY 2.0

Vyznamenávání generála Pavla v roce 2018

Instagram je velmi oblíbenou sociální sítí i v Česku a používá ho přes 3 miliony Čechů. A kdo nesleduje generála Petra Pavla, měl by se na jeho instagramový účet určitě podívat. Už z názvu tohoto účtu se pobavíte.

Článek

Mnoho známých osobností vlastní účet na instagramu a v drtivé většině mají jako název svého účtu své jméno a příjmení. Generál Petr Pavel ale přišel s novinkou. Nechal si v názvu svého účtu pouze příjmení a před něj umístil svou novou funkci. Prezident Pavel.

O tom, jestli to je, nebo není sebestředné, si asi obrázek udělá každý sám. Jak by ale bylo legrační, kdyby takto uvažovalo více českých celebrit i běžných občanů? Umíte si například představit instagramový účet současného Českého slavíka Marka Ztraceného? Zpěvák Ztracený nebo Slavík Ztracený? Stejně jako funkce se dá totiž použít i povolání.

Mezi další, kterým by tato změna prospěla, můžeme zařadit instagramové účty s názvy Herečka Čvančarová, Neherec Vašut, Moderátor Sokol, Na mateřské Farna, Bývalý premiér Babiš nebo Důchodce Kalousek.

Zajímavé by to jistě bylo i u běžných občanů Česka. Jen si představte Instagram s názvem Výpravčí Dvořák, Servírka Černá, Účetní Horáková, Svářeč Pospíšil nebo Uklízečka Musilová. Když zrovna budete na úřadu práce, mohl by Váš účet znít třeba i Nezaměstnaný Čech, Bez práce Stehlík nebo V evidenci Staněk.

Tak co? Zkusíte to také po vzoru našeho nového prezidenta?

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz