Hlavní obsah

Řešíte potíže ve firmě? Kdo pomůže a rychle?

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Uzdravujeme Firmy

Elon Vám nepomůže, my ano.

Článek

Žijte, my budeme pracovat za Vás.

Řešíte potíže ve své firmě, klesá Vám obrat a zisk nebo už nedokážete řídit zaměstnance a firma Vám přerůstá přes hlavu?

Pomohou Vám Interim Manažeři neboli Manažeři k pronájmu.

Co je vlastně ten Interim Manažer?

Když to zjednoduším, tak se jedná o manažera, kterého si „pronajmete“, přesně na tak dlouho, jak chcete a bez vedlejších nákladů jako je počítač, mobil, vůz atd.

Jaké jsou hlavní VÝHODY interim manažera (IM):

1. Rychlá dostupnost odborných dovedností: IM jsou zkušení profesionálové, kteří mají bohaté zkušenosti v daném odvětví. Rychle se mohou zapojit do projektu bez dlouhého úvodního procesu. My to prostě musíme umět, jinak bychom tu práci nemohli dělat. Majitelé od nás očekávají výsledky a hned.

2. Flexibilita: Firma může najmout IM na určitý časový úsek podle potřeby, například během reorganizace, fúze nebo dočasného nárůstu pracovní zátěže. Ukončit spolupráci můžete ihned, jsme flexibilní.

3. Rychlá implementace změn: Díky svým dovednostem a zkušenostem IM rychle identifikují problémy a navrhnou efektivní řešení, což zrychluje implementaci změn. Když známe obor, tak se do problematiky firmy dostaneme do 1 měsíce a druhý měsíc už navrhujeme řešení „jak z toho ven“.

4. Náklady: I když najímání interim manažera může na první pohled působit draze, může se ukázat jako efektivní alternativa k dlouhodobému zaměstnání na plný úvazek, zvláště pokud firma potřebuje dočasné řešení. Jsme levnější, než člověk, který je najatý na HPP.

5. Návratnost Investice: IM přináší významné zlepšení výkonu, procesů a ziskovosti vaší organizace, což přispívá k rychlé návratnosti investice do jeho služeb.

Celkově vzato, najímání interim manažera je strategickým rozhodnutím pro firmy, které potřebují rychlou, efektivní a dočasnou pomoc při řešení konkrétních výzev a projektů.

Jsme na čísla, zlepšíme ta Vaše.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz