Hlavní obsah
Názory a úvahy

Komunistická jistota

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Komunisté se nikdy nezmění.

Článek

KSČM v čele se soudružkou Konečnou mě začínají pěkně vytáčet a to čím dál tím víc. Je neuvěřitelné, jak komunistické zombie neustále řve a a má tendenci vrátit se ze Smetiště dějin do parlamentu a ještě se podílet na příští vládě s několikrát soudně usvědčeným udavačem StB (který prokazatelně udal minimálně 10 lidí), defraudantem a s několikrát soudně usvědčeným lhářem Burešem (musel se omlouvat Kalouskovi a demonstrantům z Letné), vedeným pod číslem svazku 25085. Komunisté, aby se dostali k moci a k lizu jsou ochotní spojit se se svým odvěkým úhlavním nepřítelem, velkostatkářem, velkouzenářem a pekařem v jednom. Stačí, když bude mít dostatečně pokřivený morální kredit, tak jako je to u komunistů naprosto běžné.

Komunisté jsou jistota. Jistota v tom, že vždy a za všech okolností jsou vždy na straně nepřítele a vždy podpoří ty nejhorší možné diktatury a diktátory. Čím krvavější režim, tím je větší pravděpodobnost, že diktátorům budou zasílat blahopřejné telegramy k dalšímu zvolení po frašce zvané „volby“ a pořádat tam exkurze.

Svoboda a demokracie jsou pro komunisty, stejně jako pro nacisty sprostá slova a z toho jednoznačně vyplývá, jak moc blízko k sobě obě ideologie mají. Důkazem budiž sblížení a společné hlasování Konečné a nacisty Sava hajlujícího Turka. Čest a charakter považují u svých demokratických oponentů za slabost.

O čem máme s komunisty vůbec jednat? Proč neustále zvou tuto mimoparlamentní stranu do diskuzních pořadů v televizích? Myslí si snad někdo, že pokud by komunisté byli u moci, tak by jednali s opozicí a zvali jí do televize? To jako vážně? Možná tak někam do lágrů nebo by opozičním politikům hodili rovnou provaz okolo krku.

Václav Havel je nikdy nikam nezval a byla to naprosto úžasná doba. Jsem jednoznačně pro zákaz této extrémní organizace a je mi opravdu jedno, že se třeba přejmenují. Je jasné, že hloupost, závist a nenávist ke slušným a úspěšným lidem se nedá zrušit zákonem, ale opravdu nechci nikde vidět prodávat hrnečky s Leninem, Stalinem, Mao Ce-tungem či s baretem našišato Che Guevarou.

Opravdu to už Stačilo!

Doufal jsem, že se této jedovaté a toxické rudé ludry zbavíme, když jsme jí poslali šířit toxický zápach do Bruselu. Opak se stal pravdou. Ten svůj jedovatý zápach šíří víc, než kdykoliv dřív!

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz

Doporučované

Načítám