Hlavní obsah
Názory a úvahy

Rusko je rakovina lidstva

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: istockphoto.com

Rusko, rakovina lidstva

Nacionálně bolševické Rusko je zlo v té nejhorší podobě.

Článek

V současné době se už víc jak 2,5 roku svobodná a demokratická Ukrajina čelí válečnému běsnění ze strany nacionálně bolševického Ruska. Přestože se Rusko jako signatář Budapešťského memoranda zavázalo v roce 1994, že uznává hranice Ukrajiny v současné podobě. Ukrajina se zase vzdala všech jaderných zbraní ve prospěch Ruska. Což se ukázalo, jako obrovská chyba, protože lze předpokládat, že pokud by Ukrajina dnes nějaké jaderné zbraně vlastnila, žádná válka by dnes pravděpodobně na východě Ukrajiny nebyla. Z toho jasně vyplývá, že jakákoliv smlouva s Ruskem, má hodnotu papíru, na jakém byla sepsána. Je to jen další z nekonečné řady teroru Ruska na okolní státy.

Celá existence Ruska (SSSR) je založena na neustálém terorizování okolních států, kdy třeba takové Finsko napadá Rusko pravidelně každých 50 let. Bez Ruska by měl svět o 90 % starostí méně. Nebyly by žádné války, zřejmě by nebyla ani většina teroristů, které Rusko vždy mohutně podporovalo. Stejně jako SSSR. Nejznámější terorista Šakal, který si v současné době odpykává doživotní vězení ve Francii, byl vycvičen KGB na území bývalého Československa v první polovině 80. let. Výcvik probíhal v okolí Prahy a trval 3 měsíce. Šakal tehdy bydlel v bývalém hotelu Solidarita na Praze 10 - Strašnicích. Všichni diktátoři či teroristé vlastní zásadně ruské zbraně nebo sovětské zbraně. Nikoliv zbraně NATO či USA.

Nebyl v minulosti zaznamenán jediný případ, kdy by Rusko nebo SSSR podporovalo svobodu a demokracii. Vždy je zásadně na straně zla a nenávisti. Svoboda a demokracie jsou pro Rusko sprostá slova. Stejně jako pro komunisty či nacisty. Ty jsou vždy spolehlivě na straně nepřítele. Byl to SSSR, kdo se pokusil aplikovat socialismus na islám svojí invazí do tehdy pokojného Afganistánu v roce 1981. Byl to Stalin, kdo pomohl vyzbrojit Hitlera, bez jeho pomoci by Německo nikdy tak rychle vyzbrojit nestačilo. Stalin dodával Německu veškeré nerostné suroviny, především uhlí, ropu, železnou rudu a ocel. Poslední vlak vyrazil do Německa 2 hodiny před začátkem plánu Barbarossa. Společně rozpoutali 2. světovou přepadením Polska. Německo ze západu 1. září 1939, SSSR z východu 17. září 1939. Po kapitulaci Polska v říjnu 1939 udělal Wehrmacht a Rudá armáda společnou vojenskou přehlídku v Brestu Litevském. SSSR ještě jak je jeho dobrým zvykem přepadl Finsko (2×) a anektoval Pobaltské státy. Některé přístavy z okupovaných území dal Stalin k dispozici německému námořnictvu.

Válka mezi SSSR a Německem nebyl souboj ideologií, protože ty jsou prakticky totožné a liší se pouze v detailech. Obě ideologie mají na svědomí milióny lidských životů a soupeři o společného voliče, který nenávidí slušné a úspěšné lidi. Jedna ideologie je založena na rasové nenávisti, druhá na třídní nenávisti. I když obě ideologie mohutně využívali i tu druhou nenávist a využívají jí dodnes. Slušnost a čest svých oponentů považují za jejich slabost. Válka mezi SSSR a Německem byl střet zájmů obou diktátorů. Oba měli enormní zájem o Balkán a ani jeden se ho nehodlal vzdát. Což bylo i předmětem státní návštěvy ministra zahraničí SSSR Molotova v Berlíně v listopadu 1940. Byla to jediná zahraniční cesta ministra zahraničí SSSR. Příznačné, že zrovna do Německa. Během této návštěvy nabízel Hitler Stalinovi výměnou za Balkán volné ruce v Asii, především v Indii. Ovšem Stalin to odmítl. Tudíž okamžitě po ukončení návštěvy ministra zahraničí SSSR rozhodl Hitler o útoku na SSSR. Věděl moc dobře, jak je Rudá armáda zdecimována Stalinovými čistkami po prvním neúspěšném útoku na Finsko.

Nebýt spojenecké pomoci SSSR, tak by zřejmě Wehrmacht umlátil slavnou Rudou armádu čepicemi. Spojenci dodávali SSSR úplně vše, od knoflíků, přes uniformy, boty, konzervy, až po zbraně, děla, tanky a letadla. Slavné Stalinovy varhany (Kaťuše) byly montovány na americké vozy Studebaker, kterých dodali Američané Rudé armádě víc jak 100 tisíc. Blokádu přežil Leningrad jen díky spojeneckým konvojům, které přes Murmansk a Ladožské jezero město zásobovaly potravinami. Konvoje se stávaly snadnou kořistí německých ponorkových Vlčích smeček a během pomoci SSSR tak zemřelo mnoho amerických a kanadských námořníků.

Je všeobecně známo, že slavná Rudá armáda umí zvítězit vždy, když bojuje především s civilisty. Např. V Maďarsku v roce 1956 nebo v Československu v roce 1968. Jakmile narazí na pravidelnou a dobře cvičenou armádu, má značné problémy. Např. Japonsko 1905, Finsko, Čečensko 2×, Polsko 1921, Ukrajina 2022 atd. Putin na začátku invaze tvrdil, že nebude potřeba žádná mobilizace, prý všechno zvládne pravidelná armáda. V současné době se připravuje už druhá mobilizace a nacionálně bolševické Rusko už na Ukrajině ztratilo víc jak 600 tisíc vojáků. Jestliže před válkou Rusko vymíralo, tak Putin dokázal vymírání Ruska velmi urychlit.

Podle oficiálních statistik se v Rusku nachází víc jak polovina všech neonacistů z celého světa. Podle neoficiálních statistik je to číslo ještě podstatně vyšší. Před invazí na Ukrajinu měli neonacisté z celého světa sraz každý rok v Petrohradu, kde se vždy radovali, že už opět můžou tančit na židovských hrobech. Minimálně 3× se volila na ruské sociální síti Vkontakte Miss Hitler. Ruský zpěvák Shaman se zcela nepokrytě hlásí k nacismu, a dokonce do ruštiny přezpíval známou nacistickou písničku „Tomorrow belongs to me“ .

Rusko je rakovinou lidstva a na rakovinu platí pouze skalpel. Bez Ruska nebudou žádné války, ani žádní teroristé. Ten plešatý, jaderný dědek z bunkru pod Kremlem, který se bojí i rýmy každý den posílá umírat tisíce mužů na Ukrajinu, a přesto se najdou nejen u nás kolaboranti, kteří jsou ochotni mu tleskat a zaštiťovat se mírem stejně jako evropští politici v roce 1938. Soudružka Konečná tvrdí, že je lepší i nespravedlivý mír než válka, ve které umírají lidé. Tudíž podle jejího tvrzení byli největšími mírotvorci své doby Hitler, Mussolini, Chamberlain a Daladier, když zachránili pro Evropu mír obětováním Československa. Mír zachránili, ale na rok. Jak známo, zločinci a diktátoři nikdy nic nedodrží. Proto nelze očekávat, že by zrovna nacionální bolševik Putler dodržel další dohodu, když už minimálně jednu nedodržel. Se zločinci se nevyjednává. Teroristé patří do kriminálu.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz

Doporučované

Načítám