Hlavní obsah
Sport

5 důvodů, proč hrát fotbalovou Fantasy ligu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Vojta FPL

Stále váháte, jestli se Fantasy ligy zúčastnit, nebo jste to rovnou zavrhli?

Článek

Tady je 5 důvodů, proč si s námi zahrát:

  1. Je to nejlepší čas, kdy začít. Fantasy liga má před sebou svou první sezónu a pro spousta hráčů to bude první seznámení s touto hrou, popřípadě s tímto formátem. Čím později začnete, tím větší náskok ve zkušenostech vaši soupeři budou mít.
  2. Někteří z nás si to sledování fotbalu rádi uděláme ještě atraktivnější. U některých je to třeba nějakou sázkou, tady ale máte možnost bez ztráty drahocenných peněz. Jen pozor, někdy to na nervy může být ještě horší než tiket.
  3. Samozřejmě nesmíme zapomenout na ceny. Na ty dosáhnou jen ti nejlepší, ale kdo říká, že to nemůžete být právě vy?!
  4. Nemusíte být nejlepší, ale nejdůležitější je porazit vaše kamarády nebo rodinu. Proto máte možnost založit si ligu jen pro pozvané a poměřit své výkony proti nim.
  5. Co si budeme povídat, česká liga kvalitou nedosahuje velkých výšin a například zápas Teplice - Zlín vás asi nechá ledově klidnými. Pokud ale máte v týmu hráče například z Teplic, tak najednou zápas nabyl na zajímavosti a možná i tu televizi si zapnete.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz

Doporučované

Načítám