Hlavní obsah
Sport

Jak ve Fantasy lize složit tým s neověřeným účtem?

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Vojta FPL

Pokud máte neověřený účet, tak máte k dispozici pouze 90 milionů a o jeden extra přestup méně.

Článek

Je to tedy velká nevýhoda a pokud máte možnost toto ověření udělat, tak bych to pro dobro vašeho týmu určitě doporučil.

Pokud tuto možnost nemáte nebo nechcete, vůbec nevadí. Mám tady tým podle kterého se můžete inspirovat a vůbec nevypadá špatně. Samozřejmě se musíte trošku uskromnit, co se týká hvězdnosti sestavy.

Jedná se pouze o nástřel, který vám má ukázat, že i s omezených rozpočtem váš tým může být kvalitní.

Z brankářů jsem vybral Staňka a druhý gólman bude nejlevnější v nabídce, tedy jeden z možností za 4 miliony. Vůbec nevadí, že se nedostane na hřiště. Ve všech zápasech budete nasazovat Staňka. Popravdě tuto taktiku plánuji i ve svém týmu, kde mám k dispozici plných 100 milionů.

Do týmu i takto dokážete dostat velmi kvalitní obránce. U obránců je výhoda, že i ti nejdražší (Sörensen a Ogbu) jsou pouze o 2 miliony dražší než ti nejlevnější. Můžete si tedy dovolit i jednoho kvalitního obránce na střídačku například za 5,3 milionu a nebude vás to stát tolik.

V záloze si můžeme dovolit všech 5 záložníků hrajících. Pokud byste chtěli například Krejčího, tak jedním z řešení je obětovat jednoho ze záložníků. Vyměnili byste ho tedy za záložníka v ceně 4 miliony a jednoho z dalších záložníků vyměnili za Krejčího. Tento krok ale výrazně oslabuje vaši lavičku.

V útoku je trošku risk v podobě Sejka, ale po rozhovoru s Brianem Priskem to vypadá, že má šanci na základní sestavu. Útočník Sparty nastupující v základní sestavě pouze za 5,5 milionů? Do pár kol bychom ho měli všichni. Pokud se vám nebude chtít toto riskovat, opět je tu možnost například obětovat jednoho ze záložníků a místo Sejka koupit jiného dražšího útočníka s jistotou základní sestavy.

Pokud risk se Sejkem nevyjde, dejte ho na střídačku, s jeho cenou to nebude tolik bolet. Po nastřádání potřebných přestupů se poté můžete dát do změny týmu. Rozhodně bych tyto změny nedělal po prvním kole za odečtení bodů.

S čím možná budete mít v sezóně problémy bude výběr kapitánů. Většinou chceme kapitánovat právě ty drahé hráče s největší šancí na body. V podobném týmu bych se s kapitánstvím soustředil hlavně na záložníky.

Může se stát, že prvních pár kol nevyjde, ale nevzdávejte to. Čím více zápasů bude za námi a budeme mít více informací o týmech, tím jednodušší to pro vás bude pracovat s omezeným rozpočtem.

Hodně štěstí!

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz

Doporučované

Načítám