Hlavní obsah

Jake Guntzel doposud nekývl na prodloužení smlouvy v Pittsburghu

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Pixabay

Jake Guentzel

Jeden z členů stálého kádru Pittsburgh Penguins Jake Guentzel se doposud nedohodl na prodloužení kontraktu.

Článek

Tým Pittsburgh Penguins má kvarteto hokejistů, které k němu neodmyslitelně patří. Sidney Crosby, Jevgenij Malkin a Kris Letang prodloužily své kontrakty na takovou délku, že u týmu Penguins ukončí kariéry.

Čtvrtým mužem do party je Jake Guentzel, který je jedne z nejlepších střelců ‚‚tučňáků" posledních let. V kuloárech totiž proudí informace, že Guentzel odmítl nabídku ze strany Penguins. Jenž byla nabídnuta v délce šestiletého kontraktu na 51 milionu USD. Což je něco kolem 8,5 milionu na sezonu.

Což je o 2 miliony ročně více, než má v současné smlouvě. Hokejista údajně požaduje gáži ve výši alespoň 10 milionu dolarů, ale stojí za tyto peníze? Vedení Penguins má nyní dvě možnosti.

Vyhovět požadavkům a značně si tak snížit prostor pod platovým stropem a nebo zkusit za hráče získat adekvátní náhradu a ještě něco ušetřit. Každopádně vedení Penguins teď řeší naprosto jiné starosti. Bojuje o to aby se vůbec dostalo do play off a jednání o smlouvě může trvat klidně až do léta.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz