Hlavní obsah
Sport

Joel Embiid bude Philadelphii 76ers chybět nejméně měsíc

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Pixabay

Joel Embiid

Dvojnásobný nejlepší střelec NBA Joel Embiid se podrobil operaci a bude minimálně 4 týdny mimo hru.

Článek

Problém Philadelphie 76ers bude většího rázu. Jelikož její nejlepší střelec Joel Embiid se podrobil operaci a bude nejméně 4 týdny mimo hru. Úřadující nejlepší hráč NBA a dvojnásobný král střelců z posledních dvou sezon.

Tím svému týmu způsobil značné komplikace, jelikož většinu utkání v této sezoně, které odehrál bez Embiida prohrál. Navíc, že ho zradilo zdraví šel si naprosto suverénně pro třetí korunu krále střelců v řadě.

Ovšem v letošní sezoně již o tuto možnost přišel. Neboť sice má stále nejvyšší průměr bodu na zápas, ale do konce sezony nebude mít odehrán dostatečný počet utkání, aby se jeho průměr do tabulky střelců počítal.

Díky tomu se dostal do čela tabulky střelců Slovinec Luka Dončič z Dallas Mavericks. Teď je hlavní motivací pro Embiida se co nejrychleji vrátit a pomoci týmu v konečné fázi sezony a dojít co nejdále v play off.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz