Hlavní obsah
Sport

Lebron James podepsal novou smlouvu v Lakers!

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: pixabay

james

Labron James se dohodl s Lakers na novém kontraktu a v příští sezoně si tak může zahrát se svým synem.

Článek

Nejlepší střelec historie NBA Lebron James nevyužil opci. A jako volný hráč se domluvil na novém kontraktu, který má podobu na jeden rok s následnou opcí v maximální možné výši 104 milionu dolarů.

James si v příští sezoně zahraje se svým synem!

Poté co se stal volným hráčem bylo více než jasné, že jediný tým, který přichází v úvahu jsou Los Angeles Lakers. Ti Jamesovi již na draftu splnily sen. Ve druhém kole totiž draftovali jeho nejstaršího syna Bronnyho.

Pokud tedy Bronny v příští sezoně nastoupí na palubovku, bude to poprvé v historii NBA, kdy se na jedné palubovce potká otec-syn. Navíc ještě v jednom týmu. James v příští sezoně jako první basketbalista historie překoná kariérní výdělek hranici půl miliardy dolarů.

Navíc i v pokročilém věku patří mezi největší hvězdy ligy, která střílí v průměru přes 25 bodů na utkání. Takových čísel v 39 letech nedosahovala ani jedna legenda za celou dlouhou historii NBA. I Michael Jordan se v poslední sezoně, kterou odehrál za Washington Wizards musel spokojit s průměrem 20 bodů na utkání.

James tak neustále dokazuje, že věk je pro něj jenom číslo a stále posouvá rekordní hranice. Ovšem od sezony 2019-20, kdy James dotáhl Lakers k titulu tým spíše strádá, kdežto jiné týmy mohutně posilují. A na titul to rozhodně zatím nevypadá ani v příští sezoně.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz