Hlavní obsah
Sport

Problémy pro Philadelphii 76ers, Joel Embiid je mimo hru

Médium.cz je otevřená blogovací platforma, kde mohou lidé svobodně publikovat své texty. Nejde o postoje Seznam.cz ani žádné z jeho redakcí.

Foto: Pixabay

Joel Embiid

Nejlepší střelec sezony Joel Embiid je mimo hru na neurčito. To může značit velký problém pro tým Philadelphia 76ers. Jelikož v letošní sezoně bez Embiida tým moc nevítězí.

Článek

Úřadující nejužitečnější hráč NBA Joel Embiid je mimo hru. Jelikož má poraněný meniskus a klub Philadelphie doposud nespecifikoval, na jak dlouho bude ze hry.

Dvojnásobný nejlepší střelec ligy, který střelcům kraluje i v letošní sezoně před Lukou Dončičem z Dallasu. V této sezoně již třikrát pokořil 50bodovou hranici včetně 70bodového výkonu, jež se řadí mezi nejlepší střelecké počiny dějin NBA.

V letošní sezoně již vynechal 12 utkání. Tým 76ers patří mezi nejlepší celky NBA, ovšem bez svého nejlepšího střelce jsou poloviční a může to být velká komplikace pro tým v bojích o příčky zajišťující play off.

Zranění si přivodil v posledním duelu proti Golden State, kdy odkulhal do kabin. O léčbě se bude teprve rozhodovat.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz