Hlavní obsah
Sport

Sam Reinhart doposud neprodloužil smlouvu na Floridě

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: Pixabay

Sam Reinhart

Druhý nejlepší střelec letošní sezony NHL zahájil jednání o nové smlouvě. Může se po životní sezoně ovšem těšit na mnohem lukrativnější kontrakt.

Článek

Sam Reinhart je určitě jednou z největších komet letošní sezony. V probíhajícím ročníku je jen jeden lepší střelec než ostrostřelec Floridy Panthers. Je to Američan Auston Matthews, ten doposud jako jediný pokořil hranici 40 branek v sezoně.

Ovšem Reinhart je v závěsu za ním s 37 zásahy. Již dávno překonal své sezonní maximum 33 branek a to má před sebou ještě 3 desítky utkání základní části. Takže směle může pomýšlet na 50 brankovou metu!

Reinhartovi dojíždí kontrakt na 6 a půl milionu dolarů. A po sezoně bude chtít jistě vyšší gáži. Jednání s klubem prý probíhají, ale prioritou je úspěch v play off. Loni s týmem padli ve finále Stanley cupu s Vegas Golden Knihts.

Ovšem v letošní sezoně hraje životní hokej je mu 28 let a je na dobré cestě podepsat životní kontrakt. Otázkou však je jestli bude podepsán s Floridou. Sám hráč preferuje setrvání v klubu. Uvidíme zda Florida svého kanonýra dokáže zaplatit.

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Reklama

Související témata:
Sam Reinhart

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz